Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Επιστρέφουν ενθουσιασμένοι!

Επιστρέφουν ενθουσιασμένοι!

filiotis-therapontos


Ενθουσιασμένοι από την πρόκριση επιστρέφουν στην Κύπρο οι Αντρέας Παναγιώτου Φιλιώτης και Παναγιώτης Θεράποντος. Οι δυο νεαροί άσσοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πανηγύρισαν ως γνωστόν τη μεγάλη πρόκριση στο Elite Round, μετά τη μεγαλειώδη νίκη με 7-0 επί του Γιβραλτάρ. Πλέον θα συγκεντρωθούν στην ΟΜΟΝΟΙΑ, με την οποία θέλουν να πάρουν ευκαιρίες!

Αξίζει πάντως να λεχθούν κάποια πράγματα για τη παρουσία των δυο ποδοσφαιριστών της ομάδας μας. Ο Φιλιώτης αγωνίστηκε χθες με ένεση, καθώς ταλαιπωρήθηκε από ίωση. Έπαιξε στη θέση του αριστερού μπακ και διέπρεψε. Στο τουρνουά αυτό έπαιξε επίσης δεξιός μπακ και στον άξονα και κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα. Είναι τεράστιο το προσόν που έχει ο Φιλιώτης να παίζει διάφορες θέσεις. Στα χαφ τον είχε δοκιμάσει και ο Σαβέφσκι σε προπόνηση και πήγε πολύ καλά.

Όσον αφορά τον Θεράποντως, ήταν ο γνωστός δαιμόνιος Παναγιώτης. Μόνιμος εκτελεστής των κόρνερ, ήταν διαρκής κίνδυνος, ενώ κατάφερε να προσθέσει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερς. Ο Παναγιώτης βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι, ενώ έχει δουλέψει πολύ και στο κομμάτι της δύναμης.