Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ευκαιρία ανατροπής σκηνικού

Ευκαιρία ανατροπής σκηνικού

img_8180


Σαν μια μεγάλη ευκαιρία. Ναι, σαν μια μεγάλη ευκαιρία να ανατρέψει το σκηνικό πρέπει να αντιμετωπίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ το αυριανό παιχνίδι. Να ανατρέψει (μερικώς) την βαθμολογία, να ανατρέψει τις αρνητικές εντυπώσεις που έχει δημιουργήσει με την απόδοση της, να φέρει τούμπα και τη ψυχολογία του κόσμου που είναι ομολογουμένως σε χαμηλά επίπεδα.

Στα προηγούμενα παιχνίδια με ομάδες της περσινής εξάδας, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν πήγε καλά, αφού μετράει δυο ήττες και μια ισοπαλία.  Στο τέταρτο, το αυριανό κόντρα στην ΑΕΚ, είτε θα αντιδράσει και θα δείξει πως το θέλει, είτε λίγο πολύ θα πει καληνύχτα στη χρονιά. Και άντε μετά να πείσεις τον κόσμο να μείνει κοντά. Το γράφουμε επανειλημμένα, η τρίτη θέση δεν είναι επιτυχία, είναι αποτυχία. Αυτό που πανηγυρίστηκε πέρσι, ήταν η αντίσταση και η επιβίωση, όχι η βαθμολογική θέση.

Θεωρούμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα από αυτό που είδαμε ως τώρα. Οι θεωρίες δεν παίζουν μπάλα όμως, οι ποδοσφαιριστές παίζουν. Και δεν θα έχει κανένα απολύτως νόημα και σημασία, αν παίξουν σε 1 μήνα ή 2. ΤΩΡΑ είναι η για διαπιστευτήρια. Τώρα γιατί έχουμε ήδη αργήσει.