Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η Σαλαμίνα πρέπει να ανησυχεί

Η Σαλαμίνα πρέπει να ανησυχεί

img_3319


Σε χθεσινό μας κομμάτι, κάναμε λόγο για τις αρετές της επόμενης αντιπάλου μας, της Νέας Σαλαμίνας. Τονίσαμε επίσης πως χρειάζεται μεγάλη προσοχή το παιχνίδι της Κυριακής. Δεν έχουμε αλλάξει γνώμη, θεωρούμε τους ερυθρόλευκους μια καλή ομάδα, ικανή να κάνει τη ζημιά αν της δοθεί η ευκαιρία. Την ίδια στιγμή όμως, είναι μια ομάδα που πρέπει να ανησυχεί πολύ περισσότερο για μας, παρά εμείς για εκείνη.

Η Νέα Σαλαμίνα αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, το γεγονός από μόνο του αποτελεί αρκετά δυνατό λόγο για να ανησυχεί. Οι πράσινοι του Σαβέφσκι προέρχονται από τρεις συνεχόμενες νίκες και στοχεύουν την τέταρτη για να μειώσουν κι άλλο τη διαφορά από όσους προπορεύονται, για να συνεχίσουν να κτίζουν δυναμική και ψυχολογία. Καλή λοιπόν η Σαλαμίνα, πολύ καλύτερη η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Δεν θα κουραστούμε ποτέ να το γράφουμε, θεωρούμε άλλωστε πως πρέπει να μας γίνει βίωμα: οφείλουμε να προσεγγίζουμε κάθε αντίπαλο με σεβασμό και σοβαρότητα, αλλά κυρίως με αυτοπεποίθηση, τσαμπουκά και αέρα της μεγάλης ομάδας. Από την ΟΜΟΝΟΙΑ εξαρτώνται τα αποτελέσματα και δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ. Αν γίνει η ζημιά, είναι γιατί το επιτρέψαμε και μόνο.