Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καλή η Δόξα, αλλά όχι ΟΜΟΝΟΙΑ

Καλή η Δόξα, αλλά όχι ΟΜΟΝΟΙΑ

img_1179


Αν το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ ήταν το πιο δύσκολο από το “βατό” πρόγραμμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αυτό κόντρα στη Δόξα αποτελεί σίγουρα το αμέσως επόμενο επικίνδυνο. Την ορθότητα της προηγούμενης πρότασης άλλωστε, αποδεικνύει και η βαθμολογική θέση της αντιπάλου μας, αφού η προσφυγική ομάδα έχει 10 βαθμούς, όσους και η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η Δόξα έχει καταφέρει να κρατάει τον προϋπολογισμό της σε χαμηλά επίπεδα, αλλά να διατηρείται ανταγωνιστική. Είναι κτισμένη πάνω σε πολύ συγκεκριμένη λογική, με παίκτες φιλόδοξους που την βλέπουν ως σκαλοπάτι για μεγαλύτερα πράγματα. Τα δόντια της μας τα έχει ήδη δείξει στο φιλικό του Αυγούστου όταν είχε κερδίσει την αγνώριστη τότε ΟΜΟΝΟΙΑ με 2-0. Σε καμία περίπτωση δεν  μπορεί να υποτιμηθεί.

Αναγνωρίζουμε λοιπόν πως ο αντίπαλος μπορεί να κάνει ζημιά. Τώρα ήρθε η ώρα να τονίσουμε πως θα την κάνει μόνο εάν το επιτρέψει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι πράσινοι του Σαβέφσκι έχουν σαφώς καλύτερη ομάδα, ποιοτικότερες μονάδες και θα παίζουν σαν στο σπίτι τους. Οι πράσινοι καλούνται να συνεχίσουν από εκεί που έμειναν κόντρα στην ΑΕΚ και να πάρουν με οποιονδήποτε τρόπο το τρίποντο. Είναι αποκλειστικά στο χέρι τους, αν και προς το παρόν, το μυαλό τους είναι στο παιχνίδι κυπέλλου με την Ερήμη.