Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με έναν ή δύο μπροστά;

Με έναν ή δύο μπροστά;

sak_3287


Εκτός αγώνα σήμερα ο Λεάντρο και το μεγάλο ερώτημα είναι αν ο Σαβέφσκι θα επιλέξει να τον αντικαταστήσει με τον Γκικίεβιτς και να παίξει με δυο μπροστά, ή αν θα χρησιμοποιήσει ένα μέσο όπως ο Μαργκάσα για να μην αλλάξει ιδιαίτερα την παράταξη της ομάδας. Όλα είναι ανοικτά, ακόμα και το ενδεχόμενο να έχουμε έκπληξη με Αλίπιο.

Άμυνα

Εδώ δεν υπάρχει αμφιβολία, εκτός κι αν ο κόουτς επιλέξει να δώσει λεπτά στο Σερφά. Στο τέρμα θα είναι ο Μορέιρα, δεξιά ο Κυριάκου, αριστερά ο Σκαραμοτσίνο και στο κέντρο της άμυνας οι Αλαμπί και Ζοάο Πάουλο.

Μεσαία Γραμμή

Ο Μάρκο Σοάρες είναι δεδομένος, ενώ αν ο Σαβέφσκι δεν επιλέξει να τον προστατέψει, το ίδιο και ο Ασσίς. Σε περίπτωση που ο κόουτς ξεκινήσει με δυο μπροστά, ο Νούνο θα έχει πιο σύνθετο ρόλο από ότι συνήθως, ενώ πιθανότητες συγκεντρώνει και το σενάριο να παίξει ο Μαργκάσα το ρόλο του αντι-Λεάντρο και να μην αλλάξει η δουλειά του Νούνο. Στα φτερά προβάδισμα έχουν Εφραίμ και Πλατινί.

Επίθεση

Αν ο κόουτς παίξει με έναν μπροστά, θεωρούμε πως αυτός θα είναι ο Ούκας Γκικίεβιτς. Υπάρχει όμως και το σενάριο του 4-4-2 με το Σκέμπρι δίπλα στον Πολωνό.