Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μεγαλύτερο κέρδος οι μικροί

Μεγαλύτερο κέρδος οι μικροί

img_2739


Από χθες γράψαμε πως τα οφέλη από την εμφάνιση και τη νίκη κόντρα στην ομάδα του Ν&Σ Ερήμης είναι πολλαπλά. Περάσαμε με σοβαρή εμφάνιση, πήραν χρόνο αυτοί που τον χρειάζονταν, ξεκουράστηκαν αυτοί που είχαν ανάγκη τη ξεκούραση. Το μεγαλύτερο κέρδος από όλα όμως ήταν ότι έπαιξαν πολλοί νεαροί και έβγαλαν το παιχνίδι με άνεση.

Αρχίζουμε από τον Αλίπιο. Ο νεαρός Βραζιλιάνος κερδίζει συνεχώς συμπάθειες με το ποδοσφαιρικό του στυλ. Πολύ καλός χειριστής της μπάλας, βλέπει γήπεδο, έχει ιδιαίτερη τεχνική. Σίγουρα έχει τα προσόντα να κάνει καριέρα και ο χρόνος που παίρνει δουλεύει υπέρ του.

Μαζί του στην εντεκάδα είχε δυο Κύπριους νεαρούς, τους Χατζηβασίλη και Χαραλάμπους. Ο Γιάννης ξεκίνησε σαν μοναδικός προωθημένος και ταλαιπώρησε αρκετά τους αντιπάλους αμυντικούς. Δεν σκόραρε καθαρά από ατυχία, αλλά ήταν μέσα στις φάσεις, δημιούργησε κινδύνους. Όσον αφορά το Χριστόφορο, έβγαλε το παιχνίδι χωρίς λάθη, ενώ δεν δίστασε να ανεβεί ψηλά και να βοηθήσει στο overlap.

Σαν αλλαγή πέρασαν στο γήπεδο οι Γκανίου και Ρουσιάς. Ο Νιγηριανός αμυντικός έπαιξε για λίγο αμυντικό χαφ πριν μετακινηθεί στη φυσική του θέση. Όπως και ο Χριστόφορος δεν πιέστηκε πολύ, αλλά όταν χρειάστηκε ήταν έγκαιρος και αποτελεσματικός στις επεμβάσεις του. Ο Ονησίφορος από την άλλη έπαιξε δίπλα στο Χατζηβασίλη, σκόραρε και γενικά έδειξε καλά στοιχεία.