Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να διαχειριστεί σωστά το πρόγραμμα

Να διαχειριστεί σωστά το πρόγραμμα

ns018379


Το ψεσινό ήταν στη θεωρία το πιο δύσκολο παιχνίδι του “βατού” προγράμματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετά τα ντέρμπι. Όντως η ΑΕΚ στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, έδειξε πως δεν κέρδισε τυχαία τις εντυπώσεις, αλλά υπέκυψε στην ανωτερότητα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι πράσινοι καλούνται πλέον να διαχειριστούν σωστά τις επόμενες αγωνιστικές έτσι ώστε να πλησιάσουν, ή ακόμα και να πιάσουν τη κορυφή.

Ο επόμενος αγώνας (για το πρωτάθλημα) βέβαια, μόνο εύκολος δεν είναι, κάτι που δείχνει και η βαθμολογία. Η Δόξα είναι μια συγυρισμένη ομάδα, που έχει καταφέρει μέσω της συνεργασίας της με συγκεκριμένο μάνατζερ να έχει καλούς και φιλόδοξους παίκτες. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ παίξει όπως πρέπει, η ομάδα της Κατωκοπιάς δεν έχει τύχη, όμως αν της δοθεί η ευκαιρία θα κάνει τη ζημιά.

Δόξα, Σαλαμίνα, Κούκλια, Άρης, Εθνικός, Ερμής. Δεν είναι ντροπή να το πούμε, το πρόγραμμα προσφέρεται για σερί. Αρκεί βέβαια η ΟΜΟΝΟΙΑ να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά, να ανεβαίνει, να διορθώνει τις όποιες αδυναμίες της. Δεν έχει φτάσει ακόμα στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων της η ομάδα μας, ας μην γελιόμαστε. Μπορεί όμως να το κάνει μέσω του προγράμματος.