Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να είμαστε ξανά ο δωδέκατος

Να είμαστε ξανά ο δωδέκατος


Πίκρα νιώθουμε όλοι. Και απογοήτευση το ίδιο. Το αισθανόμαστε όλοι δυνατά, τόσες θυσίες, τόση προσπάθεια, τόσες υπερβάσεις και να μην παίρνουμε πίσω αυτό που μας αξίζει. Γιατί στο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αξίζουν μόνο μεγαλεία. Μόνο χαρές, μόνο μεγάλες στιγμές. Όχι πίκρες και αδιάφορες εμφανίσεις.

Την Κυριακή, η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει αν όχι το τελευταίο της χαρτί, σίγουρα ένα από τα τελευταία της για τον τίτλο. Ο αγώνας δεν είναι εύκολος, η ΑΕΚ είναι σε καλή κατάσταση και το δηλώνει πως έρχεται με αξιώσεις. Όλοι ελπίζουμε πως θα δούμε επιτέλους ΟΜΟΝΟΙΑ στο γήπεδο, να πατάει τον αντίπαλο μες το λαιμό. Ας σπρώξουμε λοιπόν με την παρουσία μας προς εκείνη την κατεύθυνση. Ας υπενθυμίσουμε σε όλους όσους αποτελούν το πράσινο οικοδόμημα πως στο τέλος της ημέρας, έχουν υποχρεώσεις προς το ΛΑΟ!

Να είμαστε ξανά ο δωδέκατος μόνο αυτό. Να διαχωρίσουμε την πίκρα, τον θυμό για τη διαχείριση που μας έφερε ως εδώ και την απαίτηση για απόδοση ευθυνών, από την αγάπη για αυτή την ιδέα. Είναι δύσκολο για όλους, αλλά ας δώσουμε άλλη μια ευκαιρία στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ας κάνουμε το ΓΣΠ έδρα.

Λεπτομέρειες για τη διάθεση των εισιτηρίων