Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο Τόνι βάζει σε σκέψεις τον Τόνι

Ο Τόνι βάζει σε σκέψεις τον Τόνι


Η ΟΜΟΝΟΙΑ πραγματοποίησε κόντρα στη Δόξα πολύ καλή εμφάνιση και την φιλοδώρησε με 6 γκολ. Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα δεν υστέρησε κανένας ποδοσφαιριστής και η νίκη ήρθε ως φυσιολογικό επακόλουθο της συνέπειας και της απόδοσης τους. Κανονικά θα ήταν δεδομένο ότι ο Σαβέφσκι θα ξεκινήσει για 3η βδομάδα με τους ίδιους 11 ακριβώς. Μετά όμως ήρθε ο Τόνι Τέιλορ…

Ο Αμερικανός μπήκε ως αλλαγή στα τελευταία 15 λεπτά, πρόλαβε όμως να σκοράρει 2 τέρματα και να προκαλέσει ευχάριστο πονοκέφαλο στον προπονητή του. Έπαιξε για το μεγαλύτερο διάστημα στην κορυφή της επίθεσης και στη φάση του πρώτου γκολ έδειξε πόσο άνετα μπορεί να ελιχθεί σε κλειστούς χώρους. Ο Τόνι μπορεί να βοηθήσει τόσο στα φτερά όσο και στην κορυφή και η εμφάνιση του σίγουρα χαροποίησε τον προπονητή του.

Ο Σαβέφσκι πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του Τέιλορ και θεωρεί πως έχει τεράστια προοπτική. Από την άλλη βέβαια, η τριπλέτα Σκέμπρι, Γκικίεβιτς, Εφραίμ δείχνει πως βρίσκει χημεία με τον Πολωνό να κάνει τη βρώμικη δουλειά και τους άλλους δύο να εκμεταλλεύονται τους χώρους. Δύσκολα θα αλλάξει κάτι ο κόουτς, οπωσδήποτε όμως είναι θετικό που ο Τέιλορ δημιουργεί ανταγωνισμό και προσφέρει άλλη μια λύση για την επίθεση.