Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στα 10 ευρώ το εισιτήριο με Σαλαμίνα – “Καθήκον μας να γεμίσουμε...

Στα 10 ευρώ το εισιτήριο με Σαλαμίνα – “Καθήκον μας να γεμίσουμε το ΓΣΠ”

img_0900


Μειωμένη τιμη εισιτηρίου για το επόμενο εντός έδρας αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τη Σαλαμίνα. Οι πράσινοι όρισαν τη τιμή στα 10 ευρώ με την προπώληση να αρχίζει από αύριο Τετάρτη. “Καθήκον μας είναι να γεμίσουμε το Γ.Σ.Π”, τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Όλες οι λεπτομέρειες: 

Αρχίζει αύριο (30/10), στις 10:00, η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 3 Νοεμβρίου, στις 18:00, στο Γ.Σ.Π., στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η προπώληση των εισιτηρίων από την Green Boutique θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (02/11), στις 14:00, ενώ από την επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας την Κυριακή (03/11), στις 12:00. Εισιτήρια θα υπάρχουν και στα ταμεία του σταδίου, την ημέρα του αγώνα.

Μείωση της τιμής των εισιτηρίων
Οι τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας μας αποδεικνύουν αυτό που πιστεύαμε από την αρχή της σεζόν, ότι δηλαδή μπορεί να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο και να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει στο γήπεδο. Ενδεχόμενη νίκη σε βάρος της Νέας Σαλαμίνας, που έδειξε ότι είναι μία ποιοτική ομάδα, θα προσδώσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ ξεχωριστή δυναμική.

Καθήκον μας είναι να γεμίσουμε το Γ.Σ.Π., ούτως ώστε όλοι μαζί να δώσουμε άλλη μία «μάχη», στην προσπάθεια για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Σ’ αυτά τα πλαίσια το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε όπως μειώσει την τιμή των εισιτηρίων του αγώνα, ούτως ώστε να δώσει την ευκαιρία στον κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ να έρθει στο γήπεδο. Ραντεβού την Κυριακή σε ένα κατάμεστο Γ.Σ.Π, με πάθος και παλμό καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, πάντοτε σε αθλητοπρεπή πλαίσια, για να σπρώξουμε την ομάδα μας στην νίκη.

Τα σημεία πώλησης εισιτηρίων:
• Green Boutique (Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή από τις 09:00-13:00 και 15:00-18:30, Τετάρτη και Σάββατο 09:00-14:00)
• Online από την επίσημη ιστοσελίδα, www.omonoia.com.cy

Οι τιμές των εισιτηρίων:
• Ενιαίο: 10 ευρώ
• Παιδικό 1 ευρώ

Λόγω του περιορισμένο αριθμού διαθέσιμων θέσεων στη Δυτική κερκίδα, δεν θα εκδίδονται παιδικά εισιτήρια αγώνα για τη συγκεκριμένη κερκίδα, παρά μόνο εισιτήρια διαρκείας όλων των ειδών. Η προπώληση των παιδικών εισιτηρίων θα γίνεται μόνο από την Green Boutique και αφορά μόνο την Ανατολική και τη Βόρεια κερκίδα.

Είσοδος για παιδικά εισιτήρια αγώνα ή παιδικά εισιτήρια διαρκείας
Για σκοπούς καλύτερου ελέγχου των εισιτηρίων, τα παιδιά που θα κατέχουν παιδικό εισιτήριο αγώνα ή εισιτήριο διαρκείας, θα εισέρχονται σε κάθε κερκίδα από ξεχωριστή θύρα, σε σχέση με τα υπόλοιπα είδη εισιτηρίων. Συγκεκριμένα, θα εισέρχονται στη Δυτική (κάτω διάζωμα) από τη Θύρα Δ4, στη Δυτική (πάνω διάζωμα) από τη Θύρα Δ6Α, στην Ανατολική από τη Θύρα Α4 και στη Βόρεια από τη Θύρα Β4.