Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στην ακίδα η Σαλαμίνα

Στην ακίδα η Σαλαμίνα

img_3989


3 στα 3 στο βατό πρόγραμμα η ΟΜΟΝΟΙΑ, έχει όμως ακόμα πολλή δουλειά να κάνει ακόμα. Ο επόμενος αντίπαλος, η Νέα Σαλαμίνα, είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένος και έρχεται στο ΓΣΠ με αξιώσεις. Θα χρειαστεί οι ποδοσφαιριστές μας να επαναλάβουν εαυτό, να αποδώσουν σε υψηλό επίπεδο και να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό για να πάρουν το τρίποντο.

Η Σαλαμίνα είναι αυτή τη στιγμή στην καλύτερη φάση της. Προέρχεται από δυο μεγάλες νίκες κόντρα σε ΑΕΛ και ΑΕΚ, ενώ όλοι θυμόμαστε πως είχε παίξει και το Αποέλ σαν τη γάτα με το ποντίκι και έχασε αποκλειστικά λόγω ατυχίας. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί εύκολος ο αγώνας, σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να αφήσουμε τον αντίπαλο να νομίζει πως το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από εκείνον.

Κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει η Σαλαμίνα. Κόντρα στην βασίλισσα και μάλιστα μέσα στο σπίτι της. Με κάθε σεβασμό λοιπόν προς τον ιδιαίτερα φορμαρισμένο αντίπαλο, το παιχνίδι θα εξαρτηθεί αποκλειστικά και μόνο από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Σαβέφσκι. Ισχύει ουσιαστικά ακριβώς ότι και κόντρα στη Δόξα, ο αντίπαλος έχει ικανότητες, θα παίξει χωρίς άγχος, όμως αν η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίσει την ανοδική της πορεία, δεν έχει καμία τύχη.