Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στιγμές που αλλάζουν μια χρονιά

Στιγμές που αλλάζουν μια χρονιά

img_8194


Είναι νωρίς, αφού μεσολαβούν παιχνίδια εθνικών ομάδων, πρέπει όμως να γίνει κατανοητό από όλους: η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει πάση θυσία να κερδίσει την ΑΕΚ την επόμενη αγωνιστική. Βαθμολογικά, δεν κρίνεται οτιδήποτε ακόμα κι αν χάσουμε, ο δρόμος είναι μακρύς. Όπως όμως μας έχει διδάξει η ιστορία, η απόσταση από την πρώτη θέση μεγαλώσει, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ψάχνει ένα μικρό θαύμα.

Δεν μας παίρνει άλλο, αυτή είναι η αλήθεια. Δεν προσπαθούμε να σπείρουμε πανικό ή να αυξήσουμε την πίεση, να διατηρήσουμε τον πήχη στα σωστά επίπεδα προσπαθούμε και να βλέπουμε τα πράγματα ρεαλιστικά. Αν δεν έρθει η νίκη με την ΑΕΚ, η απόσταση θα μεγαλώσει, το ίδιο και η μουρμούρα, ενώ η ψυχολογία θα πέσει ακόμα περισσότερο. Είναι μόνδρομος το τρίποντο και πρέπει μάλιστα να έρθει με καλή εμφάνιση.

Μέσα σε κάθε αγωνιστική περίοδο, υπάρχουν στιγμές που κάθε ομάδα δείχνει από τι είναι φτιαγμένη. Οι στιγμές που αποδεικνύει αν θα είναι πρωταγωνίστρια, ή αν θα την βγάλει στην μουρμούρα και τον προβληματισμό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ όσες είχε εώς τώρα, τις έχει κλωτσήσει στον κάλαθο των αχρήστων. Έχει μπροστά της μια τελευταία. Είτε την αρπάζει, είτε κυνηγάει θαύματα.