Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για ΑΕΚ

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για ΑΕΚ

img_5048


Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, στις 19:00, στο Γ.Σ.Π., στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η προπώληση των εισιτηρίων από την Green Boutique θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (19/10), ενώ από την επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας την Κυριακή (20/10), στις 12:00. Εισιτήρια θα υπάρχουν και στα ταμεία του σταδίου, την ημέρα του αγώνα.

Λόγω του περιορισμένο αριθμού διαθέσιμων θέσεων στη Δυτική κερκίδα, δεν θα εκδίδονται μαθητικά και παιδικά εισιτήρια αγώνα για τη συγκεκριμένη κερκίδα, παρά μόνο εισιτήρια διαρκείας όλων των ειδών.

Είσοδος για παιδικά εισιτήρια αγώνα ή παιδικά εισιτήρια διαρκείας
Για σκοπούς καλύτερου ελέγχου των εισιτηρίων, τα παιδιά που θα κατέχουν παιδικό εισιτήριο αγώνα ή εισιτήριο διαρκείας, θα εισέρχονται σε κάθε κερκίδα από ξεχωριστή θύρα, σε σχέση με τα υπόλοιπα είδη εισιτηρίων. Συγκεκριμένα, θα εισέρχονται στη Δυτική (κάτω διάζωμα) από τη Θύρα Δ4, στη Δυτική (πάνω διάζωμα) από τη Θύρα Δ6Α, στην Ανατολική από τη Θύρα Α4 και στη Βόρεια από τη Θύρα Β4.

Τα σημεία πώλησης εισιτηρίων:
• Green Boutique (Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή από τις 09:00-13:00 και 15:00-19:00, Τετάρτη και Σάββατο 09:00-14:00)
• Online από την επίσημη ιστοσελίδα, www.omonoia.com.cy

Οι τιμές των εισιτηρίων:
• Κανονικό 15 ευρώ
• Μαθητικό 10 ευρώ
• Παιδικό 1 ευρώ”