Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Του βγήκε το ανακάτεμα της τράπουλας

Του βγήκε το ανακάτεμα της τράπουλας

img_6919


Από τη γη ως τον ουρανό απέχει η τωρινή απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με αυτήν που είδαμε στις πρώτες αγωνιστικές. Από την διακοπή για εθνικές ομάδες και μετά, οι πράσινοι δείχνουν ανεβασμένοι ψυχολογικά και αγωνιστικά με αποτέλεσμα να πηγαίνουν από νίκη σε νίκη. Για να έρθει αυτή η αλλαγή, έπαιξε το ρόλο του και το ανακάτεμα της τράπουλας από το Σαβέφσκι.

Η αλήθεια είναι πως προβληματίστηκε και πειραματίστηκε αρκετά ο κόουτς πριν κατασταλάξει στον κορμό που ακολουθεί. Θα σταθούμε όμως σε 3 πρόσωπα, για συγκεκριμένους λόγους. Αρχίζουμε από τους δυο αμυντικούς, τον Χάρη Κυριάκου και τον Σοφιάν Σερφά. Μπήκαν στην εντεκάδα την 4η αγωνιστική κόντρα στην ΑΕΛ. Από τότε η ΟΜΟΝΟΙΑ έδωσε 4 παιχνίδια και έχει μηδέν παθητικό. Η άμυνα βρίσκει τα πατήματα της και οι 2 τους έπαιξαν το ρόλο τους.

Πέραν από αυτούς είναι ο Ρενάτο Μαργκάσα. Ο Πορτογάλος αγωνίζεται φέτος στη φυσική του θέση, αυτού του αμυντικού χαφ και κατάφερε να δώσει πνοή στον άξονα. Κι αν το πάθος και τα τρεξίματα, ξέραμε πως τα διαθέτει, ο Ρενάτο έχει προσφέρει ως τώρα και στο δημιουργικό κομμάτι. Με 3 ασσίστ είναι ο πρώτο πασαδώρος στο ρόστερ μας και έπαιξε τον δικό του ρόλο στη βελτίωση μπροστά.

Γενικότερα ο Σαβέφσκι τόλμησε να αλλάξει πράγματα και δικαιώθηκε. Μες τη χρονιά τα φορμαρίσματα θα αλλάξουν και ο προπονητής οφείλει πάντα να χρησιμοποιεί εκείνους που δουλεύουν περισσότερο και βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση.