Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Φέρνουν χαμόγελα διάθεση και αποτελεσματικότητα

Φέρνουν χαμόγελα διάθεση και αποτελεσματικότητα

sak_8574


Προσγειωμένα θέλουμε να προσεγγίσουμε την 6άρα, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έβγαλε εικόνα ομάδας που θα κτυπήσει το πρωτάθλημα μέχρι τέλους, αλλά είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για αυτά. Προς το παρόν, πρέπει να κρατάμε τα θετικά και να διορθώνουμε τις αδυναμίες, μέχρι να αγγίξουμε το ταβάνι μας.

Στα θετικά λοιπόν. Πρώτο και κύριο η διάθεση. Οι τριφυλλοφόροι μπήκαν με σκοπό να πάρουν το παιχνίδι με οποιονδήποτε τρόπο και ήταν ξεκάθαρο από το πρώτο λεπτό. Η νίκη τελικά ήρθε πολύ πιο εύκολα από ότι περίμεναν, αλλά το διαχειρίστηκαν με σοβαρότητα και σκόραραν άλλα δυο γκολ. Δεν χρειάζονται πολλά πολλά στα παιχνίδια αυτά. Διάθεση, σοβαρότητα, συγκέντρωση και…κάτι ακόμα.

Εκείνο το κάτι είναι η αποτελεσματικότητα και η ΟΜΟΝΟΙΑ την είχε στο μέγιστο βαθμό. Το τόνισε και ο Σαβέφσκι άλλωστε που ξεκαθάρισε πως το σκορ είναι μεγάλο, αλλά δεν προήλθε τόσο από τη διαφορά απόδοσης, όσο από την αποτελεσματικότητα της ομάδας μας. Το λέγαμε και πριν το παιχνίδι, ότι πρέπει να γίνουν από νωρίς γκολ οι ευκαιρίες για να απλοποιηθούν τα πράγματα. Έτσι και έγινε τελικά.

Τελειώνουμε με άλλη μια λεπτομέρεια. Οι πράσινοι σήμερα, με ηγέτη το Μορέιρα, κράτησαν ανέπαφη την εστία τους για 5η φορά σε 7 ματς. Οι επιθέσεις κερδίζουν παιχνίδια, οι άμυνες πρωταθλήματα λένε οι προπονητές. Δουλειά και συγκέντρωση λοιπόν για να μείνουν κι άλλοι αντίπαλοι στο 0!