Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Φέτος είναι αλλιώς τα πράγματα

Φέτος είναι αλλιώς τα πράγματα

img_0897


Δεν είναι λίγοι αυτοί που συγκρίνουν την περσινή πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τη φετινή, στηριζόμενοι στο επιχείρημα του άσχημου ξεκινήματος. Όντως η εκκίνηση της ομάδας μας ήταν κακή και στις δύο περιπτώσεις, οι ομοιότητες όμως σταματούν εκεί. Οι διαφορές είναι πολύ πιο χτυπητές και σημαντικές.

Καταρχάς πέρσι, η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν με το τέλος της 7ης αγωνιστικής 10 βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση και όχι 5. Η διαφορά είναι μεγάλη τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά! Οι 10 βαθμοί απόσταση από τόσο νωρίς, μοιάζουν βουνό, ενώ οι 5 είναι μόλις 2 παιχνίδια μακριά!

Η δεύτερη διαφορά, είναι πως όταν πέρσι στον πρώτο γύρο οι πράσινοι μιλούσαν για σερί, σκόνταφταν. Πρώτα ήταν η Δόξα, μετά ο Απόλλωνας. Φέτος η ομάδα κέρδισε το δύσκολο παιχνίδι της σειράς (ΑΕΚ) και δείχνει ξεκάθαρη διάθεση να καθαρίσει και τα μικρά παιχνίδια χωρίς πολλά πολλά. Ήδη το έκανε κόντρα σε Δόξα και Αλκή.

Τέλος, είναι και η διαφορά στην εικόνα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πέρσι έκανε παπάδες, αλλά τους έκανε από το Γεννάρη και μετά! Φέτος η εικόνα βελτιώθηκε πολύ πιο γρήγορα, ο κόσμος πιστεύει από νωρίς και η μεγάλη δυναμική είναι μόλις 1-2 νίκες μακριά!