Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Φτάνει 2, περνάει 1

Φτάνει 2, περνάει 1

img_8194


Εδώ και μέρες γράφουμε πως η απόσταση από τους πρωτοπόρους δεν πρέπει να μας ανησυχεί, γιατί υπάρχουν πολλά παιχνίδια, θα παίξουν μεταξύ τους, θα χάσουν βαθμούς. Εκείνο που πρέπει να μας ανησυχεί και να μας απασχολεί είναι η δική μας απόδοση. Αν βελτιωθούμε και καταφέρνουμε μέσω της απόδοσης μας να παίρνουμε τα τρίποντα, θα φτάσουμε και θα ξεπεράσουμε τους άλλους.

Από χθες άλλωστε, μας δόθηκε η ευκαιρία να πιάσουμε τον αιώνιο μας στους 10 βαθμούς, μετά την ήττα του από τον Ερμή. Τον ίδιο αριθμό βαθμών έχει και η Δόξα. Αν κερδίσουμε σήμερα, θα έχουμε τους ίδιους βαθμούς με τους προαναφερθέντες αλλά θα είμαστε στην 5η θέση λόγω καλύτερης αναλογίας τερμάτων. Ταυτόχρονα θα έχουμε ξεπεράσει την σημερινή μας αντίπαλο ΑΕΚ που έχει 8. Όλα αυτά αν παίξουμε όπως πρέπει και πάρουμε τους βαθμούς.

Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο ενδιαφέροντα αν αναλογιστεί κανείς πως δύσκολη αποστολή έχει σήμερα και η ΑΕΛ που παίζει τη Σαλαμίνα στο Αμμόχωστος, αλλά και βλέποντας την επόμενη αγωνιστική. Η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει με τη Δόξα, η Ανόρθωση με το Αποέλ και ο Απόλλωνας εκτός με την Άχνα. Το λέμε ξανά λοιπόν, να παίξουμε εμείς μπάλα και η διαφορά θα μειώνεται.