Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έβαλε υπογραφή ο Θεράποντος! (pic)

Έβαλε υπογραφή ο Θεράποντος! (pic)


Πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΟΜΟΝΟΙΑ υπέγραψε σήμερα ο ταλαντούχος 17χρονος, Παναγιώτης Θεράποντος, εξέλιξη για την οποία σας είχαμε ενημερώσει. Ο Παναγιώτης πέρασε σήμερα από τα γραφεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και πριν το μεσημέρι βγήκε χαρούμενος από την υπογραφή που έβαλε, έχοντας σαν στόχο να καθιερωθεί στην ομάδα μας και να κερδίσει πολλούς τίτλους.

H ανακοίνωση του τριφυλλιού:

“Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει πως ο 17χρονος μεσοεπιθετικός, Παναγιώτης Θεράποντος, έχει υπογράψει πολυετές επαγγελματικό συμβόλαιο με το Σωματείο μας.

Πρόκειται για εξέλιξη που επιβραβεύει τον διεθνή με την εθνική Νέων ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε προωθηθεί στην πρώτη ομάδα από τον Οκτώβριο του 2012 και απέδειξε πως πρόκειται για ταλέντο που διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να κάνει καριέρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Το Σωματείο μας θα προσφέρει στον Παναγιώτη Θεράποντος όλα όσα χρειάζεται για να συνεχίσει την βελτίωσή του, ωστόσο απαιτείται και ο ίδιος να παραμείνει σοβαρός και ταπεινός, να έχει υπομονή και να δουλέψει σκληρά, ούτως ώστε να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα.

Επιπλέον, με αυτήν την κίνηση η ΟΜΟΝΟΙΑ στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους τους ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει στις τάξεις της, πως η μεγάλη προσπάθεια, η αφοσίωση στην ομάδα μας, η επιμονή και η αγωνιστική εξέλιξη, επιβραβεύονται από το Σωματείο μας”.