Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αλλαγμένος και θέλει προσοχή (video)

Αλλαγμένος και θέλει προσοχή (video)


Η αλλαγή προπονητή στον Άρη έφερε καλύτερο κλίμα στη Λεμεσιανή ομάδα και το παιχνίδι σήμερα για την ΟΜΟΝΟΙΑ, εάν δεν το δουν σοβαρά οι παίκτες του Τόνι Σαβέφσκι, δεν θα είναι καθόλου εύκολο.

Ο Άρης με τον Τον Κάανεν πλέον στον πάγκο, προσπαθεί να παρουσιαστεί αλλαγμένος και ήδη στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα για την 9η αγωνιστική ήταν βελτιωμένος και φάνηκε πως ο Ολλανδός τεχνικός δούλεψε στην τακτική της ομάδας του.

Ο Άρης βρίσκεται στην 12η θέση με 6 βαθμούς τους οποίους έχει κατακτήσει κερδίζοντας μια φορά (0-1 Αλκή 1η αγ.) και παίρνοντας από 1 βαθμό σε άλλα τρία μας (Δόξα 2-2 2η αγ,  Εθνικός 1-1 4η αγ. και Ένωση 1-1 6η αγ.).

Με τους μεγάλους ο Άρης μετρά μόνο ήττες, με κάποιους αντίπαλους όμως τον αδικούσε το τελικό σκορ. Το Αποέλ νίκησε τον Άρη με το στενό 1-0 ενώ η ΑΕΛ στο 90+3 με 2-1! Μεγαλύτερη ήττα φέτος, από την ΑΕΚ με 0-3.

Η σύνθεση με τη Σαλαμίνα:  Κωνσταντίνου, Αριστείδου, Κέρκεζ, Ολίβα (23΄ Ιωάννου), Γκράτσι, Οζίας, Λόπες (84’ Χαραλάμπους), Θεοδώρου, Ογκόγε, Ντίνα, Τουράμ (63’ Θεοφάνους).

Δείτε στιγμιότυπα από τον αγώνα στο Αμμόχωστος, για την 9η αγωνιστική, όπου η Σαλαμίνα πήρε το τρίποντο στο 90′: