Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανακοίνωση για την Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Ανακοίνωση για την Έκτακτη Γενική Συνέλευση

sta_1969


Καλούνται όλα τα μέλη του Αθλητικού Συλλόγου ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του Σωματείου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013, στις 17:30, στο ξενοδοχείο «Hilton Park», στη Λευκωσία.

Δικαίωμα για να παρευρεθούν στη Συνέλευση έχουν όλα τα μέλη που έχουν τακτοποιημένες τις συνδρομές τους, συμπεριλαμβανομένου και του μηνός Οκτωβρίου του 2013.

Στη Συνέλευση μπορούν να παρευρεθούν, χωρίς δικαίωμα ψήφου, μέλη που είχαν εγγραφεί μετά τις 20/08/2013 και έχουν τακτοποιημένες τις συνδρομές τους μέχρι και τον Οκτώβριο του 2013.

Δικαίωμα ψήφου έχουν μέλη που εγκρίθηκαν πριν από τις 20/08/2013, νοουμένου ότι έχουν τακτοποιημένες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις (πληρωμένος και ο Οκτώβριος 2013).

Σύμφωνα με το άρθρο 50 του Καταστατικού του Σωματείου απαρτία θεωρείται ότι αποτελεί το ½ συν ένα των τακτικών μελών που πλήρωσαν τις ετήσιες οικονομικές υποχρεώσεις τους προς το Σωματείο. Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η Συνέλευση αναβάλλεται για 30 λεπτά, οπότε και όσοι παρευρίσκονται θεωρείται ότι αποτελούν απαρτία.

Την ημέρα της Συνέλευσης τα μέλη μας καλούνται να προσέλθουν στο χώρο έγκαιρα, για αποφυγή συνωστισμού και ταλαιπωρίας στα συνεργεία εγγραφής.

Επίσης, τα μέλη μας καλούνται όπως έχουν μαζί τους ταυτότητα ή άλλο αποδεικτικό έγγραφο (άδεια οδήγησης, διαβατήριο), για επιβεβαίωση των στοιχείων τους.

Στο χώρο θα υπάρχουν και προαιρετικοί λαχνοί εισφοράς για οικονομική ενίσχυση του Σωματείου μας.