Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αφήστε το πίσω σας, δείτε μπροστά

Αφήστε το πίσω σας, δείτε μπροστά

img_2378


Ότι έγινε στο παιχνίδι με τον Άρη έγινε και δεν μπορεί να αλλάξει. Η διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προφανώς θα ασχοληθεί κι άλλο με το θέμα και καλά κάνει, αφού πρέπει να βρει τους τρόπους να προστατέψει την ομάδα από τέτοιες εγκληματικές διαιτησίες. Και ο κόσμος είναι φυσιολογικό ακόμα να βράζει από όσα είδε, εκείνοι που πρέπει όμως να το ξεχάσουν το συντομότερο δυνατό είναι οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τημ.

Η συνέχεια αναγκάζει τους παίκτες μας να αφήσουν πίσω τους τα όσα έγιναν το συντομότερο δυνατό. Οι δυο βαθμοί δεν θα μας επιστραφούν και δεν πρέπει να παρασυρθούν, ούτε να χαλάσουν όσα έκτισαν τις τελευταίες 6 εβδομάδες. Το τραίνο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν εκτροχιάζεται τόσο εύκολα και με νίκη πάνω στην Άχνα θα υπενθυμίσουμε σε όλους τους…νεκροθάφτες πως δεν θα πεθάνουμε ποτέ.

Υπάρχει μπόλικος χρόνος να καλυφθούν οι δυο βαθμοί που μας στερήθηκαν από τύχη και διαιτησία. Νιώθουμε όλοι το δίκαιο να μας πνίγει, αν όμως επηρεαστούμε από την άδικη απώλεια, να είστε σίγουροι πως είναι πολλοί που μας περιμένουν στη γωνιά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ εξακολουθεί να είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα και θα το δείξει ξανά την Κυριακή κόντρα στην Άχνα.