Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δίνουν κίνητρα, να κάνουν και το επόμενο βήμα

Δίνουν κίνητρα, να κάνουν και το επόμενο βήμα

filiotis2


Είναι μόλις 17 και 18 χρόνων, ετοιμάζονται όμως να δώσουν ένα μεγάλο κίνητρο στα μικρότερα παιδιά της ακαδημίας. Ο λόγος για τους Αντρέα Παναγιώτου και Παναγιώτη Θεράποντος (που ήδη έχει υπογράψει), που πλέον θα έχουν επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Μόλις 2 παίκτες (Κυριάκου, Χαραλάμπους) από την ακαδημία κατάφεραν τα τελευταία χρόνια να θεωρούνται κομμάτι της πρώτης ομάδας, έτσι η υπογραφή των συμβολαίων από τους μικρούς, θα δείξει και στα υπόλοιπα παιδιά που δουλεύουν καθημερινά σκληρά πως μπορούν να φτάσουν ψηλά. Θα τους δείξει πως αν είσαι καλός και σοβαρός δεν χάνεσαι και κάποια στιγμή, θα πάρεις και την ευκαιρία σου.

Βέβαια, το σημαντικό τόσο για το Παναγιώτου και το Θεράποντος, όσο και για τον Χριστόφορο Χαραλάμπους, είναι να καταφέρουν να καθιερωθούν. Τα τρία δικά μας παιδιά, θα δείξουν με αυτό το τρόπο πως αξίζει οι προπονητές να κοιτάζουν και τις μικρότερες ομάδες για παίκτες, όχι μόνο μεταγραφές. Και ενδεχομένως, θα κάνουν τη διαδρομή ακαδημία-πρώτη ομάδα, λίγο πιο βατή. Γιατί από το 2003 και τον Αλωνεύτη, έπρεπε να φτάσουμε στο 2013 και το Χάρη. Κι αν δεν ήταν η ξεροκεφαλιά του Κυριάκου και η αγάπη του για την ομάδα, που ενώ όλα του έλεγαν φύγε για χάρην της καριέρας σου, αυτός έμεινε να κυνηγήσει το όνειρο του, θα περνούσε η 10ετία χωρίς παίκτη από την ακαδημία.