Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η επίσημη ενημέρωση για το αποτέλεσμα της γενικής συνέλευσης

Η επίσημη ενημέρωση για το αποτέλεσμα της γενικής συνέλευσης

image


Σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο «Hilton Park» στη Λευκωσία, εγκρίθηκε με συντριπτική πλειοψηφία η εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου για συνέχιση της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου μέχρι τον Μάιο του 2014.

Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση παρευρέθηκαν συνολικά 295 μέλη, εκ των οποίων 282 είχαν δικαίωμα ψήφου και 13 χωρίς δικαίωμα ψήφου. Υπέρ της εισήγησης του Δ.Σ. ψήφησαν 263 μέλη, 15 ψήφησαν εναντίον και υπήρξαν 4 αποχές.

Σαν αποτέλεσμα το Διοικητικό Συμβούλιο συνεχίζει κανονικά τη θητεία του μέχρι και την εκπνοή της κανονικής του θητείας τον Μάιο του 2014.

Το κλίμα που κυριάρχησε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση ήταν έντονα ενωτικό και μέσα από το διάλογο, αλλά και την κριτική, διαφάνηκε ότι κοινή έγνοια όλων των μελών είναι να αντιμετωπιστούν οι μεγάλες προκλήσεις που έχει το Σωματείο μπροστά του, με ομοψυχία, διαφάνεια και Ομόνοια.

Ο πρόεδρος του Σωματείου μας ανέλαβε πρωτοβουλία για να έχει τις επόμενες μέρες επαφές με όλα τα οργανωμένα σύνολα, αλλά και άτομα, προκειμένου να τερματιστούν οι αντιπαραθέσεις εντός της οικογένειας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.