Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με ενθουσιασμό, αλλά και σοβαρότητα

Με ενθουσιασμό, αλλά και σοβαρότητα

img_8519


Για άλλη μια αγωνιστική, αν η ΟΜΟΝΟΙΑ κάνει το καθήκον της και κερδίσει, αυτή την φορά τον Άρη (18:00, PrimeTel, live omonoianews.com) θα έχει πολλαπλά οφέλη. Οι απώλειες του πρωτοπόρου Απόλλωνα και του Αποέλ, δίνουν την ευκαιρία στην ομάδα μας να φτάσει σε απόσταση βολής την κορυφή και να αφήσει 5 βαθμούς πίσω τον αιώνιο.

Λογικό είναι λοιπόν, στο πράσινο στρατόπεδο να υπάρχει ενθουσιασμός και αισιοδοξία. Αυτά σε λίγες ώρες πρέπει να μετατραπούν σε αυτοπεποίθηση και διάθεση, έτσι ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να μην αφήσει τον Άρη να διανοηθεί πως μπορεί να έχει κέρδος μες τη Λευκωσία. Αν οι πράσινοι παίξουν όπως πρέπει, ο αντίπαλος δεν θα ξέρει τι τον κτύπησε. Αν όμως όχι, θα βρεθούμε προ δυσάρεστης εκπλήξεως. Και συνήθως η μουρμούρα που φέρνει ένα ατυχές αποτέλεσμα μετά από ενθουσιασμό, είναι η ισχυρότερη.

Η ομάδα μας πρέπει να προσεγγίσει με απόλυτη σοβαρότητα τον αγώνα και χωρίς κανένα ίχνος υποτίμησης. Κάθε αντίπαλος αξίζει σεβασμού και οι πράσινοι οφείλουν να τον δείξουν και στον Άρη. Οφείλουν να του δείξουν όμως και ποιος είναι το αφεντικό, να τον κάνουν να καταλάβει από το πρώτο λεπτό, πως βαθμούς μπορεί να διεκδικήσει από βδομάδας. Για σήμερα, ας απολαύσει την εμπειρία του να παίζει κόντρα στην  καλύτερη ομάδα, μπροστά στους καλύτερους οπαδούς.