Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μόνο νίκη, ανεξάρτητα από τις απουσίες

Μόνο νίκη, ανεξάρτητα από τις απουσίες

img_8484


Ότι θα είχαμε σε κάποια στιγμή απουσίες όλοι το ξέραμε. Εντάξει, μετά το ματς κόντρα στα Κούκλια, δεν περιμέναμε πως θα είναι αμφίβολοι τόσοι πολλοί ποδοσφαιριστές ταυτόχρονα μετά από τη διακοπή (Εφραίμ, Σκάρα, Ασσίς, Αλίπιο, Μπρουκς), όμως όποια δεδομένα κι αν έχουμε μπροστά μας, πρέπει να τα διαχειριζόμαστε ανάλογα.

Αλίμονο βέβαια αν αφήσουμε τις όποιες απουσίες, να αποτελέσουν άλλοθι ή δικαιολογία εκ των προτέρων για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη. Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία θέλει να εδραιωθεί στις συνειδήσεις του κόσμου ως η ομάδα που παίζει το πιο όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά και που κερδίζει ταυτόχρονα και πλησιάζει την κορυφή. Αντίπαλος είναι ο Άρης, τον οποίο σεβόμαστε, αλλά πρόκειται για υποδεέστερη ομάδα.

Είτε στο τέλος παίξουν και οι 4 αμφίβολοι, είτε δεν παίξει κανένας ο στόχος είναι ένας και αδιαπραγμάτευτος, η νίκη. Καλύτερα να στερηθούμε κάποιους παίκτες τώρα παρά σε ντέρμπι. Ο αγώνας εξαρτάται αποκλειστικά από την απόδοση των παικτών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αν παίξουν όπως πρέπει δεν θα έχουν πρόβλημα.