Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να μην τους αφήσει να το πιστέψουν

Να μην τους αφήσει να το πιστέψουν

img_3658


Τον πιο δύσκολο αγώνα της μέχρι το ντέρμπι με το Αποέλ δίνει σήμερα πιθανότατα η ΟΜΟΝΟΙΑ και ο μόνος λόγος που λέμε πιθανότατα είναι η εξαιρετική πορεία του Ερμή. Το σημερινό παιχνίδι μπορεί να χαρακτηριστεί κομβικής σημασίας, αφού με νίκη η ΟΜΟΝΟΙΑ ανοίγει διάπλατα δρόμο για περαιτέρω διεύρυνση του σερί. Θυμίζουμε ότι ακολουθούν παιχνίδια με Κούκλια και Άρη.

Η Νέα Σαλαμίνα σίγουρα δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Οι επιτυχίες της στα 3 τελευταία παιχνίδια με μηδέν παθητικό αποτελούν τρανταχτή απόδειξη τούτου. Γίνεται καλή δουλειά στην ομάδα της Αμμοχώστου, η οποία διαθέτει συγκεκριμένες πολύ ποιοτικές μονάδες που μπορούν να κάνουν ζημιά. Και θα την κάνουν, αν όμως τους το επιτρέψει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Γιατί από αυτήν εξαρτάται ο αγώνας.

Ο αντίπαλος έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να αποσπάσει 2 ισοπαλίες μέσα στο ΓΣΠ (κόντρα στις θεωρίες συνωμοσίας που κάποιοι βολεύονται να αναπαράγουν) κάτι που δείχνει πως θα έρθει στη Λευκωσία ακομπλεξάριστος, χωρίς να έχει κάτι να χάσει. Και τις δύο ισοπαλίες όμως, τις διεκδήκησε και τις πήρε, γιατί της το επέτρεψε η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Οι παίκτες του Σαβέφσκι, πρέπει να πατήσουν τον αντίπαλο από το πρώτο λεπτό. Να μην τους αφήσει να πιστέψουν πως μπορούν να πάρουν οτιδήποτε. Ο κόσμος στις κερκίδες θα φροντίσει να στηρίξει τις προσπάθειες των αθλητών μας, πρέπει όμως αυτοί να βγάλουν το πάθος και τη διάθεση που δείχνουν τις τελευταίες εβδομάδες για να πάρουν το τρίποντο. Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν σου δίνεται εύκολα.