Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι πρώτοι που πρέπει να τα βρουν

Οι πρώτοι που πρέπει να τα βρουν

img_4097


Έκκληση για ενότητα έκανε χθες ο Στέλιος Μυλωνάς και μάλιστα μίλησε για το θέμα περισσότερες από μία φορές. Τον τελευταίο καιρό, υπήρξαν αρκετές αντιπαραθέσεις στην πράσινη οικογένεια, ενώ μερίδα του κόσμου είχε ζητήσει επιτακτικά την παραίτηση του συμβουλίου. Ως εκ τούτου, η έκκληση είναι απόλυτα φυσιολογική.

Έχουμε πάντως την άποψη ότι οι πρώτοι που πρέπει να βρουν τις λύσεις να είναι ενωμένοι, είναι οι άνθρωποι που απαρτίζουν το Διοικητικό Συμβούλιο. Ο κόσμος παρά τις όποιες ενστάσεις του και διαμαρτυρίες, είναι κάθε εβδομάδα στο γήπεδο και δίνει τον καλύτερο εαυτό του. Όσο υπάρχει η αίσθηση όμως ότι υπάρχουν ίντριγκες στο συμβούλιο, τόσο πιο δύσκολο θα είναι για το σύλλογο να λειτουργήσει σωστά αλλά και τον κόσμο να το εμπιστευτεί.

Ο Στέλιος Μυλωνάς υποσχέθηκε ότι από σήμερα, τα μέλη του Δ.Σ. θα κάνουν ότι μπορούν για να ξεπεραστούν οι αντιπαραθέσεις. Χρειάζεται τεράστια προσπάθεια και κατανόηση για να το καταφέρουν, για αυτό καλά κάνουν να ξεκινήσουν άμεσα. Κι ας θυμούνται όλοι ότι πάνω από όλους και όλα είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ.