Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο κόσμος πιστεύει στην ακαδημία

Ο κόσμος πιστεύει στην ακαδημία

a2


Αρκετοί ήταν οι φίλοι που χθες στην Γενική Συνέλευση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, επέλεξαν να δώσουν έμφαση στην ακαδημία. Κάποιοι εξέφρασαν την άποψη πως, ένα χρηματικό ποσό από μισθούς θα έπρεπε να διατίθεται στην ανάπτυξη ταλέντων, άλλοι ότι πρέπει να προωθούνται περισσότεροι νεαροί παρά να αγοράζονται ξένοι, ενώ μια πολύ ενδιαφέρουσα άποψη αφορούσε την διατήρηση των μικρών παιδιών που επηρεάζονται από επιτυχίες αντιπάλων.

Γενικότερα ο κόσμος έδειξε να πιστεύει στην ακαδημία. Το γεγονός ότι ο Χάρης Κυριάκου που προήλθε από αυτήν σιγά σιγά καθιερώνεται, αλλά και η παρουσία των Χαραλάμπους, Φιλιώτη και Θεράποντος στην πρώτη ομάδα, ήρθαν να ενισχύσουν την πεποίθηση πως ταλέντα υπάρχουν, αρκεί να στηριχθούν και να πάρουν ευκαιρίες.

Βέβαια, πρέπει να τονιστεί πως δεν αρκεί να πάρουν ευκαιρίες, πρέπει να έχουν και τις κατάλληλες συνθήκες να αναπτυχθούν. Η ακαδημία μπορεί να βελτιωθεί σε πολλούς τομείς, πρέπει όμως να έχει πόρους για να γίνει αυτό. Πρέπει να δούμε ζεστά το θέμα των ακαδημιών, είναι η λύση στο οικονομικό πρόβλημα.