Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο Φακίρα ο λόγος που θέλουν Μάρκο

Ο Φακίρα ο λόγος που θέλουν Μάρκο

Στιγμιότυπο από το φιλικό. Πρώτος από αριστερά ο Φακίρα και πρώτος από δεξιά με τα κόκκινα ο Σοάρες!

Η C.D. Primeiro de Agosto από την Αγκόλα είναι η ομάδα που έχει καταθέσει πρόταση για απόκτηση του Μάρκο Σοάρες από την ομάδα μας. Της συγκεκριμένης ομάδας, προπονητής είναι ο Μοζαμβικανός Νταούτο Φακίρα, πρώην προπονητής του Μάρκο Σοάρες στην Μπαϊρένσε, πριν ο μέσος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κάνει το μεγάλο βήμα για την μεγάλη κατηγορία της Πορτογαλίας.


Χαρακτηριστικό ότι πέρσι το καλοκαίρι, σε φιλικό κατά του ρατσισμού, ο Φακίρα είχε αρχηγό στην ομάδα του το Μάρκο Σοάρες με τον οποίον έχει εξαιρετική σχέση και πιστεύει πολύ στο ποδοσφαιρικό του ταλέντο. Ο τεχνικός της de Agosto έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Μάρκο με την Αφρικανική ομάδα και τους παράγοντες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να βρίσκονται σε επαφές.

Της συγκεκριμένης ομάδας ήταν μέλος μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου και ο Φρέντι Ντος Σάντος, όμως του επιβλήθηκε σκληρή τιμωρεία λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων. Ο Φρέντι και ακόμα ένας παίκτης, μέχρι το τέλος του 2013 θα είναι εκτός ομάδας μετά από απόφαση του προέδρου, και παραμένει άγνωστο εάν από τη νέα σεζόν διατηρηθούν στο ρόστερ, αφού έχουν ανεβεί νεαροί στις θέσεις τους.