Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πάμε να το γεμίσουμε…

Πάμε να το γεμίσουμε…

sak_1136


Είναι νωρίς να μιλάμε για την προσέλευση του κόσμου στο παιχνίδι με τον Άρη αν αναλογιστούμε θα διεξαχθεί σε σχεδόν δύο εβδομάδες από σήμερα και πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 24 Νοεμβρίου αλλά η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη αρχίσει. Η ομάδα προέρχεται από 5 συνεχόμενες νίκες, παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας και όλα αυτά έχουν φέρει μια εφορία στις τάξεις του κόσμου. Σε αυτά τα σημεία είναι που εστιάζουμε και πιστεύουμε πως θα βοηθήσουν στο να πάει ο κόσμος στο γήπεδο και να γεμίσει τη Βόρεια, τη Δυτική και την Ανατολική κερκίδα του ΓΣΠ.

Από σήμερα ξεκίνησε η online προπώληση των εισιτηρίων, ενώ από αύριο ξεκινά και στη Green Boutique η διάθεση τους. Όπως ανακοινώθηκε χθες η τιμή καθορίστηκε στα 10 ευρώ ενιαία είσοδος και αυτό θα βοηθήσει περισσότερο στην παρουσία του κόσμου. Είναι καθήκον μας να γεμίσουμε το στάδιο της πρωτεύουσας και να σπρώξουμε τους ποδοσφαιριστές να πάρουν ακόμη μια νίκη. Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε πως ο πράσινος λαός μπορεί να γεμίζει τα στάδιο σε όλους τους αγώνες ανεξαιρέτως και είναι στο χέρι μας λοιπόν να το κάνουμε και την επόμενη Κυριακή.

Τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων:
•    Green Boutique (Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, από τις 09:00-13:00 και 15:00-18:30, Τετάρτη και Σάββατο 09:00-14:00)
•    Online στο www.omonoia.com.cy

Οι τιμές εισιτηρίων:
•    Κανονικό και Μαθητικό: 10 ευρώ
•    Παιδικό: 1 ευρώ