Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρώτη άμυνα, δεύτερη επίθεση

Πρώτη άμυνα, δεύτερη επίθεση

img_7741


Μαζί με την εικόνα της ομάδας, τις τελευταίες εβδομάδες έχει βελτιωθεί και η στατιστική. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πετύχει τα τελευταία 5 παιχνίδια 15 γκολ χωρίς να δεχθεί κανένα! Φυσιολογικό ήταν να διαθέτει αυτή τη στιγμή την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα με παθητικό 4 γκολ και την 2η καλύτερη επίθεση με 20 γκολ.

Όσον αφορά τα ατομικά στατιστικά, ο Άνθονι Σκαραμοτσίνο με το παρθενικό του γκολ έγινε  ο έννατος ποδοσφαιριστής που σκοράρει για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Προηγείται ο Αντρέ Σκέμπρι με 5, 4 έχει ο Γκικίεβιτς, 3 ο Ασσίς, 2 οι Τέιλορ και Ζοάο Πάουλο και από ένα οι Εφραίμ, Λεάντρο και Σκάρα.

Στις ασσίστ, προηγείται ο…συνήθης ύποπτος στην κατηγορία αυτή Γιώργος Εφραίμ με 4! 3 μετράει ο Ρενάτο Μαργκάσα, όσες έχει και ο Σκέμπρι, 2 έχουν ο Ασσίς, ο Τέιλορ και ο Αλίπιο και 1 ο Ούκας Γκικίεβιτς.

Τέλος όσον αφορά τις κάρτες, στο όριο βρίσκεται μόνο ο Νούνο Ασσίς που έχει 3 και πρέπει να προσέχει. Στις 2 συναντάμε τον Λεάντρο και το Σερφά, ενώ από 1 έχουν Πλατινί, Γκικίεβιτς, Εφραίμ, Σοάρες, Χ. Θερβέρα, Αλαμπί και Μαργκάσα.