Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το βάρος σε Λέο και Ρασίντ

Το βάρος σε Λέο και Ρασίντ

img_4008


Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι πράσινοι απόλαυσαν χθες το ρεπό που τους παραχώρησε ο Τόνι Σαβέφσκι και από σήμερα πιάνουν δουλειά για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ Κουκλιών, που θα διεξαχθεί στην Πάφο την ερχόμενη Κυριακή. (live όπως πάντα από το omonoianews.com)

Στο Ηλίας Πούλλος επικρατεί εφορία μετά την καλή εμφάνιση και την πειστική νίκη κόντρα στη Σαλαμίνα. Μετά την αρχική δικαιολογημένη αμφισβήτηση που δέχθηκε η ομάδα, σιγά σιγά ανέβασε στροφές και άρχισε να αποδίδει ποδόσφαιρο αντάξιο του ονόματος της και της ποιότητας των παικτών. Πλέον έχει πειστεί και ο τελευταίος πως αν η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίσει στο ίδιο τέμπο, θα μπει σύντομα σε τροχιά τίτλου.

Αγωνιστικά, το βάρος πέφτει στους Ρασίντ Αλαμπί και Λεάντρο Μαρκολίνι. Οι δυο παίκτες ακολούθησαν όλη την περασμένη εβδομάδα ατομικό πρόγραμμα παράλληλα με θεραπεία και θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν να είναι στην αποστολή. Όσον αφορά τον τρίτο τραυματία, τον Τζάστιν Μεγκόλο, αναμένεται πως και αυτή την εβδομάδα θα είναι εκτός παιχνιδιού. Ρεαλιστικά μπορούμε να περιμένουμε πως θα δει αποστολή, μετά τη διακοπή.