Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τόνι: “Ο Άρης κρύβει παγίδες”

Τόνι: “Ο Άρης κρύβει παγίδες”


Να μην παρασυρθούμε από το αγωνιστικό προφίλ του Άρη, ζήτησε σήμερα ο Τόνι Σαβέφσκι, στην καθιερωμένη του διάσκεψη πριν από το παιχνίδι. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δήλωσε πως η αλλαγή προπονητή στην “ελαφρά ταξιαρχία” ίσως παίξει σημαντικό ρόλο.

“Έχουμε την Κυριακή ένα αγώνα με τον Άρη, μια ομάδα που μπορεί να μην δείχνει κάτι αγωνιστικό, αλλά σίγουρα κρύβει παγίδες, έχουν καινούριο προπονητή και μπορεί αυτό να παίξει μεγάλο ρόλο. Όσα προβλήματα και αν έχουμε (αγωνιστικά) ελπίζουμε να είμαστε καλά. Ερχόμαστε από διακοπή και το ζητούμενο είναι οι τρεις βαθμοί”.

Ερωτήσεις:

Να περιμένουμε αλλαγές;

Από τη στιγμή που έχουμε κάποια ιατρικά προβλήματα θα περιμένουμε αλλαγές αν δεν μπορούν να είναι έτοιμοι κάποιοι μέχρι την Κυριακή

Η διακοπή έκανε καλό; Επειδή ήταν σε άνοδο η ομάδα πέρασαν 2 εβδομάδες…
Θα δούμε. Μετά το παιχνίδι θα φανεί αν έκανε καλό ή κακό.

Τα τελευταία αποτελέσματα έχουν σκορπίσει ενθουσιασμό, μπορεί ακόμα περισσότερα η ομάδα σας;
Είπα και την προηγούμενη φορά να είμαστε προσγειωμένοι με τις απογοητεύσεις ανά πάσα στιγμή όσο μπορούμε να κρατήσουμε σταθερή πορεία. Να κοιτάμε τα πράγματα όπως έρχονται. Είναι μακρύς ο δρόμος.

Ο Σ.Μυλωνάς μίλησε χθες και είπε ότι θα δούμε μια αλλη ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι το τέλος το Μάη. Ο Νούνο είπε για κορυφή.
Όπως και ο Νούνο όπως και ο πρόεδρος αλλά και όποιος ότι πεί. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι καταδικασμένη καλοπροαίρετα να κυνηγά πάντα πρωτάθλημα και κύπελλο. Άλλο τι θέλουμε κ άλλο τι θα βγει. Θα δούμε στο τέλος.

Από τι βλέπετε στις προπονήσεις, μπορείτε για τον τίτλο;
Ναι μπορούμε…

Ο Νούνο θα ήταν καλύτερα να μην παίξει και να προφυλαχθεί;
Πολλές φορές δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι δεν πρέπει να παίξει, αλλά αν ξέραμε τι θα συμβαίνει αυριο θα πέρναμε τα μέτρα μας από πριν. Η δική μου φιλοσοφία είναι ότι θα έρθει θα έρθει.

Μπήκατε στη λογική της μεταγραφικής περιόδου;
Όχι, καταρχήν νομίζω δεν έχουμε δικαίωμα, πρέπει να φύγει κάποιος, δεν υπάρχει η σκέψη να φύγει κάποιος, εκτός αν πουληθεί. Το ρόστερ δεν είναι μικρό, έχουμε 22-23 παίκτες μαζί με τους μικρούς.

Αυτά που συμβαίνουν και με τη συνέλευση κλπ;
Δεν με απασχολεί δεν παρακολουθώ πολύ, με αφοράν αλλά όχι άμεσα, εμείς προσπαθούμε να κάνουμε τη δική μας δουλεία