Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τώρα συγκέντρωση στο στόχο

Τώρα συγκέντρωση στο στόχο


Ο κύβος ερρίφθη, η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζει με τη διοίκηση Στέλιου Μυλωνά μέχρι το Μάιο. Είτε κάποιος διαφωνεί με την απόφαση είτε συμφωνεί, ήταν η απόφαση της πλειοψηφίας των μελών που έδωσαν χθες το παρών τους στη γενική συνέλευση. Και με δεδομένο ότι έχουμε περάσει ήδη τη διαδικασία της παραίτησης, μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.

Αυτό που προέχει τώρα, είναι να συγκεντρωθούμε στους στόχους μας. Ο Στέλιος Μυλωνάς κάλεσε τόσο τα μέλη του Δ.Σ. όσο και τον κόσμο να συσπειρωθεί για να προστατέψει την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η παρουσία κάποιων μελών των οργανωμένων στη συνέλευση, είναι οπωσδήποτε θετική και ένα βήμα που δείχνει πως για όλους μας πάνω από όλα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ενωμένοι μπορούμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος του δρόμου, η ομάδα έχει μεγάλη προοπτική και μας χρειάζεται δίπλα της.

Χρειάζεται πάντως προσοχή, η ενότητα δεν σημαίνει ότι απαγορεύεται η κριτική, ότι απαγορεύονται οι απόψεις και το ένα δεν πρέπει να συγχέεται με το άλλο. Έχουμε πολλά να διορθώσουμε στην ΟΜΟΝΟΙΑ, σε πολλά θέματα, οποιοδήποτε κι αν είναι το συμβούλιο και η εσωστρέφεια και η σιωπή, στο παρελθόν ήταν καταστροφικές. Στήριξη λοιπόν, ενότητα, αλλά και κριτική-αυτοκριτική.