Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έμειναν τα τυπικά για Σοάρες

Έμειναν τα τυπικά για Σοάρες

soares2


Λεπτομέρειες για τις συζητήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλά και του Μάρκο Σοάρες με την de Agosto, δημοσίευσε πριν από λίγο η έκδοση της “SAPO” στο Πράσινο Ακρωτήρι. Όπως αναφέρουν οι συμπατριώτες του Σοάρες, έχουν συμφωνηθεί τα πάντα μεταξύ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και της ομάδας της Αγκόλας και απομένουν μερικά τυπικά για να γίνει το ντιλ.

Διαβάστε ακόμα: Ο Φακίρα ο λόγος που θέλουν Μάρκο

Ακόμα για την συμφωνία του ποδοσφαιριστή με την δευτεραθλήτρια Αγκόλας, αναφέρουν πως θα υπογράψει τις επόμενες ημέρες συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. Θυμίζουμε πως ο Φρέντι αποχώρησε Μάιο από την ομάδα μας και όχι στις ημερομηνίες της μεταγραφικής περιόδου της Ευρώπης και αυτό γιατί το πρωτάθλημα στην Αγκόλα διεξάγεται Φεβρουάριο με Νοέμβρη, κάτι που σημαίνει πως το τριφύλλι μπορεί να χάσει τον παίκτη από τώρα!

Αυτό το σενάριο με βάση τις πληροφορίες πως θα υπογράψει τις επόμενες ημέρες, αλλά και για το γεγονός πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δημοσίευσε το ενδιαφέρον της ομάδας από το Νοέμβριο. Ελπίζουμε τουλάχιστον οι πράσινοι να κρατήσουν τον μοναδικό αμυντικό μέσο της ομάδας μέχρι τον Ιανουάριο, όταν και θα δικαιούται το τριφύλλι να τον αντικαταστήσει. Πριν την μεταγραφική του χειμώνα, στο πρόγραμμα υπάρχουν τα ντέρμπι με Αποέλ και Ανόρθωση.

Η ομάδα με έδρα τη Λουάντα, είχε ενδιαφερθεί και το καλοκαίρι για τον Σοάρες, όμως το ποσό που πρόσφερε δεν ικανοποίησε την ομάδα μας. Οι συμπατριώτες του αρχηγού της Εθνικής, γράφουν πως για τον παίκτη ενδιαφέρθηκαν επίσης μια Ρωσική ομάδα αλλά μια Ισπανική, με τους Αγκολέζους όμως να προσφέρουν περισσότερα.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ πάντως ήδη μπήκαν στη διαδικασία εξεύρεσης του αντικαταστάτη του.