Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έφυγε κύριος από το γήπεδο ο Πάνος

Έφυγε κύριος από το γήπεδο ο Πάνος


Κύριος και χωρίς να κτυπηθεί έφυγε από το γήπεδο ο Πάνος Κωνσταντίνου. Υπήρχαν δεκάδες μάρτυρες μπροστά στο συμβάν κατά το οποίο ο πρώην τερματοφύλακας του Αποέλ και αδερφός του εκπρόσωπου τύπου του Απόλλωνα κτύπησε άτομο του τημ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενώ κανένα μέλος του Δ.Σ. του Άρη δεν διαμαρτυρήθηκε ότι κτυπήθηκε, ή ανάφερε κάτι για τα όσα έγιναν.

Μάλιστα στα αποδυτήρια, τον Κωνσταντίνου πήρε αγκαλιά ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Τόνι Σαβέφσκι, κάτι που είναι έτοιμα να επιβεβαιώσουν μέλη του Δ.Σ. Ξαφνικά και αρκετή ώρα μετά που η αποστολή του Άρη έφυγε από το γήπεδο, διάφορες ιστοσελίδες η πλειοψηφία των οποίων δεν ήταν καν στο γήπεδο, άρχισε να γράφει για επεισόδια και ξύλο, πράγμα που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ο αδερφός του Πάνου Κωνσταντίνου, Φανούριος, ο οποίος όπως προαναφέραμε είναι εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, άρχισε λίγο μετά που αποχώρησε η αποστολή του Άρη τα τηλέφωνα τόσο σε δημοσιογράφους, όσο και στον εκπρόσωπο τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αντρέα Δημητρίου (δόξα το Θεό, οι τηλεφωνικές κλήσεις είναι εκεί και καταγεγραμμένες). Μπορείτε λοιπόν να αντιληφθείτε πώς δημιουργήθηκε η εντύπωση πως έπεσε ξύλο από όλες τις πλευρές και που αποσκοπεί.