Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αμάν ένας αρχηγός!

Αμάν ένας αρχηγός!

sak_1268


Την καλύτερη του φετινή εμφάνιση πραγματοποίησε χθες ο Γιώργος Εφραίμ. Ο αρχηγός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση, συνέχισε από εκεί που έμεινε στο τελευταίο παιχνίδι με τη Δόξα και ήταν ο πρωταγωνιστής της ομάδας στο πρώτο μισάωρο όταν τελείωσε στην ουσία το ματς. Και όλα αυτά, χωρίς καν να σκοράρει!

Η αλήθεια είναι πως το έψαξε το γκολ ο Γιώργος, αλλά κάποια τελειώματα δεν του βγήκαν όπως ήθελε, ή βρήκε απέναντι του το Σέτκους. Έδωσε πάντως 2 ασσίστ, με την πρώτη στο Σκέμπρι να αποτελεί το κερασάκι στη τούρτα, μιας υπέροχης ατομικής ενέργειας. Πέραν από τις 2 πάσες του που οδήγησαν σε γκολ, είχε και μια μαγική κάθετη στον Ασσίς στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πορτογάλος όμως νικήθηκε από τον αντίπαλο πορτιέρο.

Δεν χωράει αμφισβήτηση, πως ο καλός Εφραίμ ανεβάζει επίπεδο την ΟΜΟΝΟΙΑ. Μιλάμε άλλωστε για τον πιο ποιοτικό Κύπριο του πρωταθλήματος. Με τον Σκέμπρι να μοιάζει σεληνιασμένος, τον Ασσίς να μας υπενθυμίζει πως τώρα κλείνει τα 25 χρόνια και τον Γκικίεβιτς να γεμίζει το κουτί, το ανέβασμα του Εφραίμ ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που τις τελευταίες εβδομάδες από την “δυστοκία” και την “αδυναμία στη δημιουργία” περάσαμε στις “καταπληκτικές εναλλαγές” τις πολλές φάσεις και τα γκολ!