Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανεβαίνουν οι 4, εξετάζεται ο Σερφά

Ανεβαίνουν οι 4, εξετάζεται ο Σερφά

img_9073


Εμφανώς ανέτοιμος ήταν να προσφέρει αυτά που μπορεί χθες ο Νούνο Ασσίς, που κατάφερε μόλις προχθές να προπονηθεί κανονικά. Ο Σαβέφσκι τον πέρασε για ένα δεκάλεπτο στον αγώνα θέλοντας να εκμεταλλευτεί την κλάση και την προσωπικότητα του, ο Πορτογάλος μάγος όμως ήταν σαφώς επηρεασμένος. Την ίδια στιγμή στον πάγκο έμειναν οι επίσης ανέτοιμοι Εφραίμ και Αλίπιο, ο Σερφά ήταν εκτός αποστολής, ενώ και ο Σκάρα έδειξε να μην βρίσκεται στο 100%. Μάλιστα ο Γάλλος έδειχνε να έχει και πόνο σε άλλο σημείο με το τέλος του αγώνα και αναμένεται να εξεταστεί.

Μέχρι τον αγώνα κόντρα στην Άχνα, αναμένεται πως τουλάχιστον οι 4 από τους 5 (Ασσίς, Εφραίμ, Αλίπιο, Σκάρα) θα κάνουν άλλες 5-6 γεμάτες προπονήσεις και θα είναι πιο έτοιμοι να δώσουν αυτά που μπορούν. Έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους, το θέμα είναι να νιώθουν πως βρίσκονται στο 100%.

Διαφορετικά είναι τα δεδομένα με το Σοφιάν Σερφά. Ο Γαλλοαλγερινός θα περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις και θα γνωρίζει για πόσο διάστημα θα μείνει εκτός. Από τη διάγνωση θα εξαρτηθεί και το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει.