Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Απαιτείται ψυχραιμία

Απαιτείται ψυχραιμία

img_8997


Προς μετωπική σύγκρουση βαίνουν τα πράγματα αν δεν πέσουν άμεσα οι τόνοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Το έργο δυστυχώς το έχουμε ξαναδεί: δυο πλευρές διαφωνούν, η μια καταλογίζει στην άλλη διάφορα, το κλίμα γίνεται εκρηκτικό και στο τέλος την πληρώνει η ομάδα.

Λοιπόν, από τη στιγμή που την περασμένη εβδομάδα υπήρξαν απειλές, η σε έντονο ύφος ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη. Αναμενόμενη ήταν επίσης η ακύρωση της εκλογικής διαδικασίας, παρότι ήταν πιθανό μια ομάδα μελών ήταν έτοιμη να διεκδικήσει, πολύ απλά γιατί μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι οι συνθήκες δεν ήταν οι κατάλληλες για εκλογές.

Βρισκόμαστε σε κρίσιμο σταυροδρόμι: είτε θα το πάρουμε απόφαση πως πρέπει από κάθε κατάσταση να παίρνουμε τα θετικά, είτε θα πάμε προς μετωπική σύγκρουση και όποιον πάρει ο χάρος. Στην προκειμένη μην γελιέστε, το ποδοσφαιρικό τμήμα θα πάρει ο χάρος. Δυστυχώς η ιστορία μας απέδειξε πως στα κρίσιμα πάντα τα ΕΓΩ μπαίνουν πάνω από την ομάδα και ξεκαθαρίζουμε πως δεν διαλέγουμε πλευρές.

Να κρατήσουμε τα θετικά λοιπόν. Ποια είναι αυτά στην προκειμένη περίπτωση; Ο Μάιος δεν είναι μακριά. Είναι όμως αρκετός χρόνος για οποιονδήποτε θέλει να οργανωθεί πραγματικά, να βρει τα άτομα που πρέπει και να κατεβάσει τον συνδυασμό που πρέπει για να διεκδικήσει, αφού θέλουμε να μιλάμε για αλλαγή. Μέχρι τότε όμως μεσολαβούν πολλά. Μεσολαβεί ολόκληρη ποδοσφαιρική χρονιά, μεσολαβούν και 2-3 ελέγχοι της UEFA για τα κριτήρια. Εμείς ορίζουμε πως θα εξελιχθούν αυτά.