Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Απλά ο καλύτερος!

Απλά ο καλύτερος!

img_8180


Ακούμε συχνά να λέγεται ότι ο Έντβιν Ουόν της ΑΕΛ, είναι ο κορυφαίος αμυντικός στο πρωτάθλημα. Εξαιρετικός ο Γάλλος, να μην παρεξηγηθούμε και σίγουρα ένας από τους καλύτερους των τελευταίων χρόνων. Από όποια πλευρά κι αν το δούμε όμως, δεν είναι Ζοάο Πάουλο Αντράντε. Ο Πορτογάλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι απλά ο κορυφαίος.

Τι ζητά κανείς από ένα κεντρικό αμυντικό; Σωστές τοποθετήσεις, έγκαιρες και αποφασιστικές επεμβάσεις, να προσδίδει ηρεμία. Οτιδήποτε άλλο προσφέρει είναι…έξτρα! Ε λοιπόν ο Ζοάο Πάουλο είναι επίσης ηγέτης, είναι ο ποδοσφαιριστής που ξεκινάει το παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και όταν λάχει, κάνει και κούρσες σαν τη χθεσινή που τους αφήνουν όλους με ανοικτό το στόμα! Το βέβαιο είναι πως κεντρικό αμυντικό που να κατέχει τα μυστικά της μπάλας όσο ο Ζοάο Πάουλο, δεν θυμόμαστε άλλο στη Κύπρο. Ίσως ο Τίμο Βέντσελ.

Δεν είναι τυχαίος ο Ζοάο Πάουλο, το έλεγε άλλωστε και το βιογραφικό του. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ δείχνει να δίνει εκείνο το κάτι παραπάνω και στόχος του πρέπει να είναι να κρατήσει όλη την άμυνα συγκεντρωμένη. Ευτυχώς το καλοκαίρι επέκτεινε το συμβόλαιο του και τουλάχιστον για άλλα δυο χρόνια θα ηγείται των μετόπισθεν.