Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Βλέπουν ήδη υποψήφιους αντικαταστάτες

Βλέπουν ήδη υποψήφιους αντικαταστάτες

img_8617


Η μεταγραφή του Μάρκο Σοάρες δεν έχει ακόμα τελειώσει οριστικά, η αλήθεια είναι όμως ότι κατά εκεί οδεύει. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν, έχουν ήδη αρχίσει να βλέπουν υποψήφιους αντικαταστάτες, αφού θέλουν ο αντι-Σοάρες να ενταχθεί στην ομάδα 1/1/14 και όχι αργότερα. Όπως πάντα, οι προτάσεις από διάφορους μάνατζερ είναι βροχή.

Από την ΟΜΟΝΟΙΑ πάντως, έχουν ήδη ξεκαθαρίσει στους εκπροσώπους παικτών, πως δεν υπάρχει διαθέσιμο κονδύλι για σπάσιμο συμβολαίων. Οποιοσδήποτε αποκτηθεί, θα πρέπει είτε να είναι ελεύθερος, είτε η ομάδα του να είναι διατεθιμένη να τον παραχωρήσει χωρίς χρηματικό ποσό, ελεύθερο ή δανεικό. Αν ένας ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος τέτοια εποχή, σημαίνει βέβαια πως θα προέρχεται από απραξία, έτσι έμφαση δίνεται στη δεύτερη κατηγορία παικτών.

Το να πουλά μια ομάδα ποδοσφαιριστές είναι απόλυτα φυσιολογικό, ειδικά όταν 6 μήνες αργότερα, πρόκειται να τον χάσει χωρίς να πάρει λεφτά. Όταν όμως βασικές μονάδες αποχωρούν, δεν υπάρχει χώρος για λάθος στην αντικατάσταση. Ο Σαβέφσκι και το τημ του θα πρέπει να είναι σίγουροι για την όποια επιλογή τους.