Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γεμίζουν μπαταρίες, για τη δύσκολη συνέχεια

Γεμίζουν μπαταρίες, για τη δύσκολη συνέχεια

img_8497


Ρεπό και σήμερα για τους ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που έχουν έτσι την ευκαιρία να περάσουν χρόνο με τους δικούς τους, να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Το ανέβασμα της απόδοσης τον τελευταίο μήνα είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα να σκαρφαλώσει αρκετές θέσεις στη βαθμολογία και να κοιτάζει αισιόδοξα το μέλλον.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έβγαλε με τον καλύτερο τρόπο το μεγαλύτερο κομμάτι του βατού προγράμματος. Κέρδισε κατά σειρά Αλκή, ΑΕΚ, Δόξα, Σαλαμίνα και Κούκλια χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ σε αυτή τη διαδρομή. Τώρα ετοιμάζεται για το δεύτερο μέρος του, όπου θα αντιμετωπίσει κατά σειρά Άρη,Άχνα και Ερμή. Με κάθε σεβασμό στις τρεις αυτές ομάδες, ειδικά τον Ερμή που δείχνει ιδιαίτερα δυνατός, αν η ΟΜΟΝΟΙΑ εμφανιστεί όπως τα τελευταία ματς, δεν έχουν τύχη.

Μετά από αυτά, έρχονται τα ντέρμπι, αλλά φιλοσοφία του Σαβέφσκι είναι να βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Από αύριο οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στις προπονήσεις και σκέφτονται μόνο τον Άρη και τους τρόπους που θα τον καταβάλουν. Τα άλλα όλα μπορούν να περιμένουν.