Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεν θα σας αφήσουμε

Δεν θα σας αφήσουμε

img_8817


Αφού αυτό το παιχνίδι θέλετε να παίξουμε, αυτό θα παίξουμε κι ας δούμε ποιος το αντέχει περισσότερο. Όσο βλέπουμε ξανά το παιχνίδι, βεβαιωνόμαστε πως δεν είναι από ανικανότητα που ο κ. Τσούκκας έκανε όσα έκανε, αλλά εξυπηρετώντας το “σκοπό”. Με όλα τα αποτελέσματα υπέρ της βλέπετε, η ΟΜΟΝΟΙΑ έπρεπε να σκοντάψει.

Οι υποψίες μας περί των προθέσεων του χθεσινού ρεφ, ενισχύονται και από τις πληροφορίες που συνοδεύουν την προαγωγή έκπληξη του στην πρώτη κατηγορία, παρά τις αντίθετες ενδείξεις από τις αξιολογήσεις. Ίσως, ίσως λέμε και είναι απλά μια πεποίθηση που δεν υιοθετούμε κατ’ ανάγκη, να ξεπλήρωσε χθες την χάρη. Αναμένουμε πως για 2-3 αγωνιστικές θα παραμείνει στην αφάνεια, αλλά μην γελιέστε, οι “καλοί” δεν χάνονται. Θα ξανάρθει η ώρα που θα χρειαστούν οι “ειδικές ικανότητες” του Αβραάμ που προέρχεται από την ίδια περιοχή με τον Κούμα.

Δεν θα σας αφήσουμε, το λέμε ευθέως. Το έχουμε μάθει το παιχνίδι, τόσα χρόνια μας τα κάνετε. Είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ, το ίδιο πρέπει να κάνει και η ομάδα. Ναι αν χρειάζεται να κερδίσει και 12 και 13 και 14. Γιατί αν χθες παίζαμε με τον προστατευόμενο του “μεγάλου φαλακρού”, αυτή τη βδομάδα παίζουμε με την ομάδα του. Και αν τους δώσουμε την ευκαιρία, θα έχουμε τα ίδια τα χθεσινά.