Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Δεν μας απασχολεί τι κάνουν στον Εθνικό”

“Δεν μας απασχολεί τι κάνουν στον Εθνικό”

img_1901


Για τον Κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον Εθνικό Άχνας αλλά και για τη μεταγραφή του Μάρκο Σοάρες στο εξωτερικό, μίλησε στο Sports One σήμερα ο Ανδρέας Δημητρίου. Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας υπογράμμισε πως δεν μας νοιάζει εμάς σαν ΟΜΟΝΟΙΑ τι κάνουν στο Δασάκι.

Για την απεργία των παικτών του Εθνικού:
«Καθόλου δεν μας απασχολεί εάν έκαναν απεργία στον Εθνικό ή αν έκαναν υπερπροπόνηση. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι εμείς να παρουσιαστούμε όπως πρέπει, για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είναι γνωστό ότι ο Εθνικός απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ επιδεικνύει ιδιαίτερο ζήλο για να κερδίσει και επίσης είναι γνωστό πως στο γήπεδο που θα παίξουμε την Κυριακή συναντάμε πάντοτε διάφορες δυσκολίες. Από εμάς εξαρτάται το αποτέλεσμα του αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές το θέλουν πολύ, είναι αποφασισμένοι και πεισμωμένοι για να κερδίσουν».

Για τις απουσίες της ομάδας μας:
«Ασφαλώς και η κάθε απουσία είναι σημαντική, καθώς ο κάθε ποδοσφαιριστής προσφέρει διαφορετικά στοιχεία στην ομάδα. Ωστόσο, θα ασχοληθούμε με αυτούς που θα έχουμε στη διάθεσή μας και θα διαμορφώσουμε το πλάνο μας βάση των στοιχείων που αυτοί προσφέρουν στο σύνολο. Πιστεύουμε σε όλους τους παίκτες, είναι ποιοτικοί, ενώ έχουν «δίψα» για να αγωνιστούν και να αποδείξουν ότι αξίζουν μία θέση στο αρχικό σχήμα. Είναι και γι’ αυτούς μία πρόκληση το παιχνίδι της Κυριακής. Όσο αφορά τους τραυματίες, θα τους δώσουμε τις απαραίτητες βοήθειες, ούτως ώστε να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό στην ενεργό δράση».

Για την μεταγραφή του Μάρκο Σοάρες:
«Όπως είναι τα δεδομένα αυτή τη στιγμή, ο Σοάρες είναι κοντά στο να πωληθεί. Η ομάδα μας έχει δεχτεί μία σοβαρή πρόταση, ενώ πολύ καλή είναι η πρόταση και για τον ποδοσφαιριστή, καθώς προνοεί ότι θα λαμβάνει πολύ καλύτερες απολαβές απ’ ότι στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι προσπάθειες που έγιναν για να ανανεωθεί το συμβόλαιο του παίκτη – κάτι που ήταν και η προτεραιότητα για την ΟΜΟΝΟΙΑ – δεν καρποφόρησαν, διότι το Δ.Σ. δεν μπορούσε να ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο στην περίπτωση του Σοάρες, σε σχέση με τις μειώσεις απολαβών που έγιναν σε άλλους συμπαίκτες του. Επίσης, είναι σημαντικό να πούμε πως θα ήταν ανεύθυνο να προσφερθεί μεγαλύτερο συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή – σε σχέση με το υφιστάμενο πολύ καλό του συμβόλαιο – καθώς το Σωματείο μας δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί».

Για τη τιμή του εισιτηρίου στο Δασάκι και για την προσέλευση του κόσμο μας:
«Είναι ερωτηματικό η προσέλευση του κόσμου στο παιχνίδι της Κυριακής, για δύο λόγους. Είναι δικαίωμα του Εθνικού Άχνας να ορίσει την τιμή του κανονικού εισιτηρίου στα 17 ευρώ, ωστόσο θα πρέπει να ξέρουμε να αξιολογούμε σωστά το προϊόν που προσφέρουμε και σίγουρα το παιχνίδι της Κυριακής δεν είναι για τέτοια αξιολόγηση. Να ξέρουν όλοι πως όταν δείχνεις σεβασμό στον ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ, αυτός το ανταποδίδει στο πολλαπλάσιο. Επίσης, ενδεχομένως να λειτουργήσουν αρνητικά στην προσέλευση του κόσμου τα όσα έγιναν στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής, τα οποία έχουν προκαλέσει έντονο συναίσθημα έντονου θυμού στις τάξεις του κόσμου της ομάδας μας».