Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεν υπάρχει άλλη επιλογή

Δεν υπάρχει άλλη επιλογή

img_2834


Χωρίς αρκετούς ποδοσφαιριστές μεταβαίνει αύριο στο Δασάκι της Άχνας η ΟΜΟΝΟΙΑ. Είναι δεδομένο ότι οι πράσινοι θα παραταχθούν χωρίς τους Εφραίμ, Σερφά και Σκαραμοτσίνο, ενώ λίγες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Ασσίς να είναι στην αποστολή, πόσο μάλλον στην εντεκάδα. Χθες ήρθαν άσχημα μαντάτα για ένα υποψήφιο αντικαταστάτη του Νούνο, τον Αλίπιο, που υπέστη διάστρεμμα και μάλλον θα είναι επίσης εκτός.

Ότι θα έρχονταν τόσες μαζεμένες απουσίες πρωτοκλασάτων δεν το περίμενε κανείς μας. Όπως και να το κάνεις άλλο 1-2 βασικοί, άλλο 4, στους οποίους να συμπεριλαμβάνονται ο αρχηγός και ο ηγέτης της ομάδας. Αυτά τα δεδομένα όμως δεν αλλάζουν την ουσία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μόνη επιλογή κόντρα στην Άχνα τη νίκη. Έχει καλύτερη ομάδα, καλύτερους παίκτες, παρά τις απουσίες και το τελικό αποτέλεσμα εκείνη θα το κρίνει. Ούτε η ομάδα του Εθνικού, ούτε οι απουσίες της. Οι παρουσίες της.

Ο Σαβέφσκι έχει δηλώσει πολλές φορές ότι πιστεύει τους ποδοσφαιριστές του, σε όλο το ρόστερ. Είπε μάλιστα πως έχει 22-23 παίκτες, όχι μόνο 4 ή 5. Είναι η καταλληλότερη στιγμή να τον δικαιώσουν οι ποδοσφαιριστές, να δείξουν ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει βάθος να πάει μέχρι το τέλος. Το αφιλόξενο Δασάκι πρέπει να αλωθεί. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή.