Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συντήρηση αλλά και ευκαιρία!

Συντήρηση αλλά και ευκαιρία!

img_5196


Ξεκουράζει αρκετούς ποδοσφαιριστές στο σημερινό φιλικό κόντρα στην Αναγέννηση (18:00, live omonoianews.com) ο Τόνι Σαβέφσκι. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ άφησε εκτός αποστολής μια δεκάδα παίκτες, ζητάει όμως από τους υπόλοιπους να προσεγγίσουν το παιχνίδι με σοβαρότητα.

Για κάποιους ο αγώνας (που δεν αναμένεται να πάρουν πολλά λεπτά) όπως ο Αντράντε, ο Κυριάκου, ο Μαργκάσα αλλά και ο Αγκουϊάρ, αποτελεί καθαρά θέμα συντήρησης. Θέλουν να συνεχίσουν να έχουν ρυθμό, μιας και προέρχονται από συνεχόμενα παιχνίδια. Για άλλους, είναι μια καλή ευκαιρία να αποδείξουν πως είναι στο σωστό δρόμο για να αρχίσουν να παίρνουν αγωνιστικά λεπτά ή να αυξήσουν εκείνα που τους δίνει ως τώρα ο Σαβέφσκι. Έχουν κίνητρο λοιπόν να παίξουν καλή μπάλα.

Είτε ένας αγώνας είναι φιλικός είτε επίσημος, οι ποδοσφαιριστές μιας μεγάλης ομάδας οφείλουν να είναι σοβαροί. Όλοι οι αγώνες γίνονται για κάποιο λόγο και ο Σαβέφσκι κάτι θα ξέρει περισσότερο που ζήτησε το ματς. Με σοβαρότητα λοιπόν, για να βγουν τα συμπεράσματα που θέλει ο κόουτς.