Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δουλειά και συγκέντρωση

Δουλειά και συγκέντρωση

img_6710-copy


Ο Σοφιάν Σερφά και ο Ρενάτο Μαργκάσα στις δηλώσεις που έκαναν μετά το παιχνίδι το έκαναν ξεκάθαρο: δεν υπάρχει μυστικό για το ανέβασμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τις τελευταίες εβδομάδες. Την ίδια στιγμή όμως, οι δυο ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είπαν πως η δουλειά και η συγκέντρωση έπαιξαν το δικό τους ρόλο για να παρουσιάζει η ομάδα την τωρινή εικόνα. Δεν είναι μυστικά, αλλά είναι σίγουρα σημαντικοί λόγοι.

Η ομάδα του Τόνι Σαβέφσκι αμφισβητήθηκε περισσότερο από κάθε άλλη στην αρχή της σαιζόν. Δικαιολογημένα, αφού δεν έπαιζε ούτε στο μισό των δυνατοτήτων της. Τα πράγματα σοβάρεψαν όταν οι πράσινοι έμειναν πίσω, τα κεφάλια μπήκαν μέσα και με σκληρή δουλειά το σκηνικό σήμερα δεν έχει καμιά σχέση με αυτό της αρχής. Πρέπει βέβαια να γίνει ξεκάθαρο: η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει φτάσει ακόμα στο μέγιστο των δυνατοτήτων της. Θα  το έχει φτάσει, όταν τα εκρηκτικά διαστήματα, γίνουν 90λεπτα!

Θεωρητικά, το πρόγραμμα της ομάδας προσφέρεται για περαιτέρω βελτίωση και την μέγιστη συγκομιδή βαθμών. Οι βαθμοί όμως και το σκαρφάλωμα στη βαθμολογία δεν έρχονται μέσω προγράμματος, αλλά μέσω της σκληρής δουλειάς και της απόλυτης συγκέντρωσης στο στόχο!