Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εμπρός για νέο ρεκόρ!

Εμπρός για νέο ρεκόρ!

img_6253


Είπαμε, τα εγχώρια ρεκόρ προσέλευσης τη δημιουργούμε εμείς, για να τα σπάμε λίγο αργότερα! Για άλλους, ειδικά οπαδούς του καναπέ, ο αγώνας κόντρα στον Άρη είναι αντιεμπορικός. Για μας, άλλη μια ευκαιρία να δούμε την αγαπούλα (μάλιστα μετά από διακοπή), άλλη μια ευκαιρία να δείξουμε τη δύναμη μας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ τον τελευταίο καιρό με το ποδόσφαιρο που παίζει, έχει κάνει το έργο των υπεύθυνων επικοινωνίας πιο εύκολο. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες προσκλήσεις σε οποιονδήποτε να έρθει γήπεδο. Το επίπεδο του ποδοσφαίρου και το θέαμα, είναι αρκετά να φέρουν τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ στο γήπεδο, ενώ υπάρχει και το μεγαλύτερο κίνητρο από όλα: η αγάπη για την ομάδα.

Λεπτομέρειες για την προπώληση πιο κάτω:

Τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων:
• Green Boutique (Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, από τις 09:00-13:00 και 15:00-18:30, Τετάρτη και Σάββατο 09:00-14:00)
• Online στο www.omonoia.com.cy

Οι τιμές εισιτηρίων:
• Κανονικό και Μαθητικό: 10 ευρώ
• Παιδικό: 1 ευρώ

Λόγω του περιορισμένο αριθμού διαθέσιμων θέσεων στη Δυτική κερκίδα, δεν θα εκδίδονται παιδικά εισιτήρια αγώνα για τη συγκεκριμένη κερκίδα, παρά μόνο εισιτήρια διαρκείας όλων των ειδών. Η προπώληση των παιδικών εισιτηρίων θα γίνεται μόνο από την Green Boutique και αφορά μόνο την Ανατολική και τη Βόρεια κερκίδα.

Είσοδος για παιδικά εισιτήρια αγώνα ή παιδικά εισιτήρια διαρκείας
Για σκοπούς καλύτερου ελέγχου των εισιτηρίων, τα παιδιά που θα κατέχουν παιδικό εισιτήριο αγώνα ή εισιτήριο διαρκείας, θα εισέρχονται σε κάθε κερκίδα από ξεχωριστή θύρα, σε σχέση με τα υπόλοιπα είδη εισιτηρίων. Συγκεκριμένα, θα εισέρχονται στη Δυτική (κάτω διάζωμα) από τη Θύρα Δ4, στη Δυτική (πάνω διάζωμα) από τη Θύρα Δ6Α, στην Ανατολική από τη Θύρα Α4 και στη Βόρεια από τη Θύρα Β4.

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΛΑΧΝΟΙ ΕΙΣΦΟΡΑΣ
Στην Green Boutique θα διατίθενται και προαιρετικοί λαχνοί για οικονομική ενίσχυση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αξίας 5 ευρώ. Το Σωματείο μας έχει άμεση ανάγκη τη ρευστότητα και γι’ αυτό καλεί τον κόσμο του να αγοράσει το λαχνό εισφοράς, δίνοντας άλλο ένα στήριγμα στην ομάδα μας.