Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εύκολα αν τα κάνουμε εμείς τέτοια

Εύκολα αν τα κάνουμε εμείς τέτοια

sak_1166


Πάει λοιπόν και η Σαλαμίνα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε μέσω της απόδοσης της να σκοράρει 3 τέρματα σε μισή ώρα, κόντρα σε μια ομάδα που προερχόταν από 3 σπουδαίες νίκες, με μηδέν παθητικό. Ο αγώνας μόνο εύκολος δεν ήταν, αφού στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος έδειξε κάποιες από τις αρετές του, όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν αυτή που έπρεπε και μετάτρεψε τη βραδιά σε φιέστα.

Στον πρόλογο αναφέραμε δυο φορές εμμέσως πλην σαφώς, πως ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ που διαμόρφωσε την εικόνα του αγώνα. Ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ που τον έφερε στα μέτρα της, επέβαλε το ρυθμό της και τον καθάρισε χωρίς πολλά πολλά. Το λέμε και το επαναλαμβάνουμε, γιατί ακολουθούν δύο παιχνίδια με υποδεέστερες ομάδες και δεν πρέπει να παρασυρθούμε. Τόσο ο Σοφιάν Σερφά όσο και ο Ρενάτο Μαργκάσα ξεκαθάρισαν χθες πως τέτοιοι αγώνες κρύβουν παγίδες και θα χρειαστεί συγκέντρωση.

Αν η ομάδα εμφανιστεί όπως πρέπει, αν συνεχίσει δηλαδή την ανοδική της πορεία, δεν έχει τίποτα να φοβάται και να ανησυχεί. Ας μην χαλάσουμε λοιπόν την εξαιρετική εικόνα που δημιούργησε η απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τις τελευταίες εβδομάδες. Σοβαρότητα, συγκέντρωση, τσαμπουκάς και διάθεση, για να μοιάζει την άλλη εβδομάδα τέτοια ώρα και ο αγώνας με τα Κούκλια “εύκολος”.