Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η αποστολή για Δασάκι με Μενγκόλο, Νούνο και Αλίπιο

Η αποστολή για Δασάκι με Μενγκόλο, Νούνο και Αλίπιο

img_8497


Με μοναδικό ζητούμενο την επιστροφή στις νίκες, η ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ταξιδεύει αύριο στο Δασάκι της Άχνας για τον αγώνα με τον Εθνικό, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας.

Οι πράσινοι προπονήθηκαν για τελευταία φορά πριν από τον αγώνα σήμερα το απόγευμα, με το Τόνι Σαβέβσκι να ανακοινώνει μετά την αποστολή του ματς. Στην αποστολή βρίσκεται για πρώτη φορά ο Μενγκόλο αλλά και οι Ασσίς και Αλίπιο.

Η αποστολή: Χοσέ Μορέιρα, Ευαγόρας Χατζηφραγκίσκου, Χοσέ Θερβέρα, Ρασίντ Αλαμπί, Αντρέ Σκέμπρι, Χριστόφορος Χαραλάμπους, Ζοάο Πάολο Αντράντε, Πιέρ Εμπέμπα, Ρενάτο Μαργκάσα, Πλατινί, Μάρκο Σοάρες, Λεάντρο, Μπρούνο Αγκουιάρ, Τόνι Τέιλορ, Λούκας Γκικίεβιτς, Νούνο Ασίς, Χάρης Κυριάκου, Ονησίφορος Ρουσιάς, Αντρέας Παναγιώτου, Παναγιώτης Θεράποντος, Τζαστίν Μενγκόλο και Μπραντάο Αλίπιο.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε τακτική και στατικές φάσεις. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησαν οι Κόριν Μπρούκς, Γιώργος Εφραίμ και Σοφιάν Σερφά, ενώ θεραπεία έκανε ο Άντονι Σκαραμοτσίνο.